Problem repro!!

• sebo 1.8 16V
    hm tu MDF dosku si si dal urobiť? ale bo sa predávajú také drobnosti?Je ten reprak potom nejako vyvýšení opticky v tých dverách keď je tam už kryt hod sem nejaké foto dik
  • JP
    Tak MS6a jsou na místě a sice jsem to nezkoušel, ale bez MDF se tam podle mě nevejdou, resp. vejdou, ale nestáhneš okno:D. Mam tam 1cm MDF kroužek a za magnetem už k oknu skoro nic nezbejvá.
  • sebo 1.8 16V
    Asi budeme všetci len skúšať.Ono dvere auta niesu boh vie aká ozvučnica . Ale tie foto DLS MS6 v kupé aspoň budem vedieť či tam vojdu aj bez MDF
  • JP
    Zkusim teda něco nafotit:D.

Já se po zkušenostech z jednoho Coupé 4 roky zpátky chystám netlumit vnitřní plech dveří (už je prakticky vytlumenej), jen "díry" přelepit vibraflexem 25 a repro usadit na 10mm MDF kroužky přilepený ke dveřím. Možná ještě nalepim pěnu za repro, ale to možná vynechám. U toho prvního Coupé jsme u jedněch dveří zkoušeli "přetlumit" i ten vnější plech a výsledek byl co se týče zvuku úplně stejnej jako u těch druhejch, který byly přesně tak jak je chci udělat teď. Největší rozdíl udělalo zalepení tý díry co je hned vedle repro, vyrábí tam akustickej zkrat.

Máte někdo nějaký poznámky/tipy na zlepšení, než to provedu?:)
  • Coupe
    Dejte sem potom prosim nejake fotky jak vytlumit dvere. Chystam se na to a nevim jak.
  • sebo 1.8 16V
    Budem rad urob aj foto koľko je pľacu za repro myslím že majú dosť veľký magnet a tlmenie ako budeš riešiť by bolo tiež dobre nafotiť:)
  • JP
    sebo: v úterý by mi zrovna měly přijít MS6a, ale chci tam dát nižší kroužky a vytlumit dveře (to je fakt nutnost, v "sérii" v tom nehraje použitelně vůbec nic), tak můžu dát vědět...
  • sebo 1.8 16V
    Už je tu také téma nebudem hladkať nove ma niekto DLS MS6 vojdu sa bez uprav do FC?
  • Coupe73
    že by repra nestíhali?
  • Coupe
    Porad te mi prosim nekso cim to muze byt ze pri vetsich basech ni zacne v reprakach praskat. diky