biely dym z vyfuku

• Coupe20VT PLUS :-D
    chybama se člověk učí... s tím řemenem nespekuluj. mohla, ale nemusela. prostě rozebrat zkontrolovat, vyměnit a máš klid...
  • Hi-Fick Coupe
    mozno hlupa otazka ale top ta druha polka nemohla vypadnut von? a nechal som to bezat preto lebo som mal hudbu vypecenu na plne gule ako kokot jaj jebe ma to teraz...
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    1.důležitá otázka,proč to necháváš 20min blafat na volnoběh? To totiž nemá ráda žádná míchačka a tak je dobré se tomu vyhejbat
    rozebrat, nechat zkontrolovat, nové kladky, ložiska a oba drážkové řemeny nové...

jo a modlit se :-D
  • Hi-Fick Coupe
    do p.... ja som nasiel len jednu polku s toho pruzka...je mozne ze vypadle von? co mam robit do riti
  • Bystroch
    To je svatá pravda
    s tím řemenem si zaděláváš na průser jak vrata... až se ti ten jeden proužek dostane pod rozvody, tak tě to bude stát hoooodně peněz...
  • Hi-Fick Coupe
    olej nezerie...motor je tichucky...voda je v chladici naliata...a od vtedy uz som spravil 200 km a nic v pohodke vsetko....nechapem jedine co som si vsimol tak mi odtrhlo jeden pruzok s remena co je na alternatore atd... inak nic auto sa nehreje ani olej ani motor... tak ?????
  • nocarret
    nojo další :-)
  • Bystroch
    Nežere ti to olej?
  • Hi-Fick Coupe
    Ahojte vcera som v pohode prisiel na benzinku a nechal som coupe nastartovane asi tak zo 20 minut a potom som si vysimol ze mi zacina dymit z vyfuku...motor sa bol zohriaty normalne aj sa mi zapol ventilator ale preco zacal dymit neviem...potom som sa isiel previest aby som ho schladil a uz to nerobi turbo vsetko v pohode tichucke nic nesuchoce ani neskripe no ako hodinky ale zlakol som sa...nemoze to byt tesnenie pod hlavou? vodu som mal doliatu ..prosim nejake postrehy..dakujem