Nejde vytocit nad ctyri tisice

• k3lukas
    Tak kluci regulator co je na obrazku je mechanickej ten to nepozna, ale tu zavadu jsem uz vyresil byl to ventil na odvetravani pal. nadrze nebyl docvaklej. Vacka byla asi taky stara zavada tu jsem odpojoval a snimac taky jenom tu lambdu jsem neodpojil ale tu nam to pak uz nehodilo.
  • JardaITC
    aby to bylo komplet, tak sem hodím fotku po prvním načtení chyb.
    Po smazání nám zůstaly jen Unknown a Canister Valve.

throttle position = Snímač polohy škrtící klapky (měněno asi stará chyba)
    camshaft position signal = signalizace polohy vačkové hřídele
    Lambda - kdyby se to načetlo po nějaké době znovu, byla by na výměnu
    další už víme
  • JardaITC
    Lubik má recht, také jsem trochu hledal a ta chyba canister valve bude pressure regulator.
  • Lubik
    Ahoj, je to tohle.
  • k3lukas
    Hlavne ja bych rekl ze coupe zadny takovy senzor nemas :-)
  • k3lukas
    Tak je po diagnostice a porad nic auto nejde vytocit nad ctyri litry porad vaha dobra lambda taky. akorat na to psalo ze je blbej tlakovej ventil na palivu nevite kde je? Diky
  • k3lukas
    Zkusim a dam pak vedet
  • marcin
    mne to robilo to same,ako vravy Lenoš vaha vzduchu
  • fotr 16VT
    Tohle mi poradil amadeus69. Udělej to, má to něco do sebe,jinak budeš dělat spoustu zbytečností:
    "Klasika problém mnoha Coupé, bohužel jednotná rada zatím neexistuje.
    Samotnej kontaktol na to nepomůže já si udělal malej pilníček a vybrousil jsem ty kontakty až na kov, od té doby housle :)) Když to nepomůže zařadíš se do fronty těch co tenhle problém řeší neustále."
    Já jsem ve frontě na výměnu tlakového ventilu paliva.Frontu na výměnu čidla teploty vody a MAP senzoru jsem absolvoval.:-)
  • k3lukas
    Tim to neni outo normalne toci jak zbesily ale nechytne a rozsviti se vstrik pak zahejbu kabelama a normale chytne a nic nesciti jsem z toho uz jelen.
  • Alejandro
    čau, to starování mi taky dělalo,nejde ti proud při tom do palubovky že? je to na baterky ty kostry na plusu, jak je tam několik kablu na jeden pol,tak ty očisti a pořádně dotáhni,od te doby mně to začalo startovat vžždy......váhou to nebude asi
  • k3lukas
    Na diagnostiku se chystam ale pokud je to v konektorech tak mi to moc nepomuze. TY otacky bych taky sezel na vahu protoze jsem predelal sani ted je primo na turbo a vaha je o 10cm bliz k turbu tak nevimjestli to nedela neplechu.
  • Lenoš20VTLE
    váha
  • Coupe20VT PLUS :-D
    je to možný... doporučuji diagnostiku
  • k3lukas
    Nejde mi vytocit auto nad ctyri tisice a obcas mi nechce chytit cim by to mohlo byt? Chytne az kdyz vylezu ven a zahybam kabelama v motoru jaky cidla to potrebuje aby to chytlo. Kabely k cidlum jsem propipal k jenotce a vsechny jsou dobry cidlo otacek na klice ma odpor jaky ma mit. Tak ja uz nevim kde je problem jedine v konejtorech je to mozny? Diky