-
13:25:59 24.3.2011
Podívej se jestli se ti točí stejně s volantem tyč řízení od volantu až do řebenového řízení, jestli né tak se ti to někde protáčí,poznáš hned kde, jestli ani tohle nedokážeš zjistit, tak se v tom raději vůbec nehrab a dej to odvést do servisu než někoho zabiješ!
-
12:42:05 24.3.2011
tak tohle je určitě stop stav!
-
06:09:51 24.3.2011
Zapomnel jsem dodat,ze kdyz pretocim volant o 360 stupni s vypnutym motorem tak kola zustanou uplne rovne.
-
23:30:47 22.3.2011
čepy řízení, axialní táhla, horní uložení tlumičů a možná ještě spodní čepy ramen. zkontroluj a napiš v jakém jsou tyto věci stavu.
podle mě bude chyba v některém z těchto dílů, pak jsou ještě další věci, ale ty nejsou tak pravděpodobné...
-
22:17:09 22.3.2011
Cau chci se zeptat,jestli nekdo nebude treba vedet.Ve foru jsem nikde nenasel.Kdyz mam vypnuty motor a tocim doprava s vyvinutim mensi sily pretocim volant klidne o 360 stupnu a doprovazi to jakoby krupani,nebo preskakovani nejake hridele,nebo co tam je v rizeni.Nevim,mam podezreni na rizeni,ze bych musel komplet vymenit.Pri jizde,kdyz zatocim doprava,tak jakoby mi ve volantu neco preskoci,narovnam kola,ale volant mi zustane v poloze v ktere jsem ho stocil pri odboceni.No jsem v pasti..