Diagnostika v okolí Kladna

• Coupe73
    Jardo díky :)
    No a což takhle sejít se v Příbrami na prvním letošním tuningu? Myslím že příští týden 8-9.4. Mám v plánu jet v sobotu.
  • Feki
    Jardo az budu v Praglu zas,zastavim se a zkusime jestli tam zas neco neni..
    Nebo treba az bude cas a zase s klukama date takovouhle slezinu..;)
  • JardaITC
    Coupe73: taky ti ten motor šlapal jak švícary, alespoň podle zvuku. A že to má zvuk naprosto epesní:)

Halt tu diag by to chtělo udělat ještě po nějaké době.
    Dnes jsem dělal kamarádovu felicii a ta taky po smazání nevyhodila chybu vstřiku, ale časem se to projevilo znovu.

Lepší je, když je na auto více času a můžeme se jet projet 10-15km a vyzkoušet jestli to bude ok.
    Proto jsem raději, když nato mám dostatek času, nabitý notebook a ne stresy z vybité baterie atd.

• Coupe73
    Já nic nepoznal, jelo to na pohodu. Uvidím jaka bude spotřeba, ještě jsem něco odhalil mechanického :-)
  • Bystroch
    Já jel bez stresu a v klidu.Mohlo to bejt dobrý svezení ve dvou za sebou.
  • Zouny
    jako určitě jen tak to neni už jen protože tam bylo v závorce nějaký číslo a to bylo u všech odlišný...
    Bystroch: pravda, lehce jsem překročil rychlost...a ty si zůstal kde?
  • Bystroch
    Ani ne.nepřišlo mi že by tro jelo jinak.
    Zouny na cestě zpátky to určitě 120 nebylo
  • JardaITC
    v podstatéě jsme smazali chyby, které se hned nenačetly znova, tak snad to byly jen nějaké náhody.

Poznal jste někdo v něčem rozdíl při cestě?

Coupe73: možná máš tu lambdu nějakou horší a proto to tolika žere.
  • Zouny
    Feki: jezdím podle předpisů, max 90km/h a na dálnici radši jen 120km/h... kdyby náhodou :-)
  • Feki
    Hosi to jezdite jako houbari ne?:) Spravnej ridic na lambde usazeniny nema pac jednou za cas poradne protahne komin..:)
  • Coupe73
    Nemusí být ve vagíně, podle mě stačí pár usazenin a hned to hlásí problém, to je ten občasný problém, že někomu problikne kontrolka vstřiku. Neřešit, tada jen můj názor.
  • Zouny
    takže máme všichni lambádu ve vagíně... taky dobrý
  • Coupe73
    O2 senzor by mela byt lambda podle meho studovani po netu, jinak beg taky nesel
  • Zouny
    já bych to ohodnotil velice kladně... až na O2 sensor signal :-), což jsme jako chybu měli všichni tři :-)
  • Bystroch
    Všechno v poho jen pavlovi bagy podali protest :))))
  • Feki
    Tak co byly nejaky problemy s pripojenim jako u ty moji mrchy? :) ta nam dala zabrat..:) Jardo pak mi posli pls kontakt na toho chlapka s diagnostikou,potrebuju pak na ty pytle..:(
  • Bystroch
    Taky tímto Jardovi děkuji
  • Coupe73
    Tak vše se povedlo. Jardovi Dík
  • JardaITC
    trochu nestíhám budu mít zpoždění 20minut
  • Bystroch
    Tak to nemá chybu
  • Coupe73
    Já doufám, že jo a kdyby náhodou chcalo, tak můžeme zajet pod Globus jak je podzemní parkování.
  • Zouny
    platí to za každého počasí?
  • Zouny
    :-)
  • Bystroch
    Ok budu tam
  • Coupe73
    :-D ty berou v Globusu :-D
  • JardaITC
    děláš si ze mě srandu?
  • Zouny
    oukej, taky dorazím... bereš stravenky?
  • Coupe73
    Ok, domluveno. Budu tam, sobota ve 14h za myčkou u Globusu. Cena dobrá, souhlas.
  • JardaITC
    Notak kucí, snad máte doma mapy nebo internety, aby jste se podívali kam máte jet.

Viděl bych to na globus u té myčky. Kdo můžete, tak doražte v těch 14:00. Ono to určitě nepůjde nijak extra rychle.

Cena bude 200/auto, už kuli tomu, že mě to zabírá čas a sežere benzín.

Loc: 50°3'10.51"N, 14°17'34.624"E

http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=132779912@y=135831240@z=16

• Bystroch
    Jak chceš mě je to jedno.Tak na druhou u globusu.Co nebo kolik s sebou?
  • Zouny
    Hele ten čas jak navrhoval Pavel je ideální, do dvou hodin jsem v práci, pak na Dobrý najedu na dálnici a za chvilku jsem tam...
  • Bystroch
    Taky bych to asi posunul na později a dovedu Zounyho.

Zouny:My si zavoláme ju?
  • Zouny
    Coupe73: hele jsem rád, že trefim i na ten Zličín :-) a to jsem pokročil, dřív jsem dával akorát kruháč v Dejvicích :-)
  • Coupe73
    Zouny Stodůlky jsou hned za Zličínem, ale v poho, tak Zličín a než udělá nás tak mezitím přijedeš ty ne? Jak dlouho bude trvat jedno auto nevím, ale tak že by jsme to posunuli na 14:00?
    Ve 14h Já a Bystroch
    V 15h Zouny
  • Zouny
    taky bych jel ale dřív jak v 15:00 se tam nedostanu...a za mě teda Zličín, Stodůlky netrefim :-)
  • Coupe73
    Já taky na 100% Takže mám dvě varianty:
    Stodůlky u Elitu na velkém parkovišti a nebo Zličín u Globusu někde v místech jak je myčka na parkovišti. Sobota, Čas 13:00
    OK?
  • Bystroch
    já jedu na sto pro ikdyž se mi autí nějak zázračně vzpamatovalo
  • JardaITC
    Kolik by vás teda jelo na ten zličín? Teď o vikendu by se to spáchalo? Teoreticky na vikend nic nemam.
  • Coupe73
    Jardo pro mě je teda Černý Most a Letňany velká neznámá a byl bych radši jak jsem psal, ale když to nepůjde jinak, tak snad podle navi trefím. Myslel jsem, že by jsi přijel autem a né metrem. Na cestu si myslím složíme ať nejsi tratný, to je jasné. Zadarmo to nechceme, nebo když budu mluvit za sebe, tak já to nechci zadarmo. Nebo mi písni do meilu na Tebe telefon a já Ti zavolám, aby jsme se domluvili. Díky P.
  • Mertix
    Jarda-mě to zamrzlo, a od tý doby to nechytne-uchlastá se, nebo chytne, ale tak na 600ot a na chvilku, občas se rozsvítila diagnostika, když sem startoval.tak by to mohlo pomoct, vyzvednu Tě klidně na Čerňáku, pak někam hodim:)
  • JardaITC
    pro mě Zličín a stodůlky jsou nějakých 24stanic metrem to znamená přes celou Prahu. Pro mě by byl ideál, Letňany, Černý Most.

Mertix: co s tím máš? Myslíś, že by ti uniscan nějak pomohl?

scoupe: nárazník je zasranej jak jetel:D nechce se mi to dávat do auta. Raději se stav až budeš mít cestu.
  • Scoupe
    hele tady se kona sraz a ja o tom nevim.. :) diagnostiku nepotrebuju ale kdyby si sem Jardo jel tak bys mi mohl priblizit ten naraznik dal bych ti i neco an benzin.. :)
  • Zouny
    Já jsem pro Zličín, ale v sobotu dělám do 14ti hod.
  • Coupe73
    Jardo, tak dejme tomu někde nějaký záchytný bod pro všechny. Zličín nebo Stodůlky u Elitu za Scontem, tam je velké parkoviště, tam by jsme se mohli sejít, třeba sobota 13:00 hod ?
  • Mertix
    Jarda, já sem taky z Prahy, z Modřan, nepojedeš někdy kolem :)? Jasně že benzín a tak zaplatim, sem nepojíznej...
  • JardaITC
    kde by jste si to představovali? :)
  • Bystroch
    Já taky pokud tam dojedu
  • Zouny
    já bych s víkendem souhlasil, ale až odpoledne...
  • Coupe73
    Jardo to by bylo super. Co se domluvit na víkend a někde se srazit s ostatníma? Pokud budou teda chtít.
  • JardaITC
    diag mám, dneska jsem měl trošku problém s Fekiho 2,0 20V, ale nakonec se zadařilo. Pokud by někdo chtěl, můžeme to zkusit připojit.
    Nemám otestované ABS a pytle, nikdy jsem to ještě nepřipojoval. Praha 9
  • Coupe73
    Já viceméně prevence a dost mi to žere, tak abych věděl co vyměnit.
  • Bystroch
    tak vidiš
  • Zouny
    asi bych to taky nechal preventivně napíchnout :-)
  • Bystroch
    tak je to
  • Mertix
    To právě nevíme :)
  • Zouny
    co furt s těmi auty máte...
  • Coupe73
    taky bych se připojil
  • Mertix
    Taky bych potřeboval, Praha 4.
  • Bystroch
    Klucí neví někdo kdo by to napíchnul?Už fakt nevim co stim