odcházející spojka

• von Raven
    jj jak prestalo tak neres, taky to dlabu :D
    jo zadni ulozeni to si pohrajes, u vyfuku to vytriskas v pohode ven, ale u nadrze je ten sroub v tom kuwa blizko a vyklepat je pekna fuska, obzvlast jestli se to vevnitr rozsypalo a ojelo, ale slo to.. reseni bylo ho navrtat, kurewsky tezko do neho natocit zavit a nasroubovat jiny sroub a vyrvat
    jinak napravnice dolu :D kdyz budes moc zoufaly
    ulozeni se myslim muselo vylisovavat, takze doma to jen tak nezrobis
    ale musim rict, ze zasekle to bylo lepsi nez kdyz se to ted hybe jak ma, tak uz si nepripadam jak na motokare, ale hlavne tam uz nic nekrupe :D
  • MINI
    taky to dělalo ložisko když byla zima...teď je klid, tak to zatim řešit nebudu, čekaj mě jiný investice. Uložení zadních ramen
  • von Raven
    mi se lozisko ozyvalo tesne po nastartovani asi 20s pri mackani spojky, ale jen pokud byla teplota v minusu, ted za tepla uz ne... treba na tom zatim nejsi az tak zle, nebo sme v dupe uz oba :D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    a nebo na tolik pokusů na kolik si to budeš přát udělat :-)
  • nocarret
    jen to udělej celý, přítlačák bude mít taky svý za sebou
  • MINI
    tak se mi už nějakou dobu ozývá spojkový ložisko a lamela na tom asi taky neni moc slavně...takže se bude chystat asi výměna..proto se chci zeptat jestli má nějakej hlubší smysl kupovat celou sadu, nebo stačí lamela s ložiskem?