Podložky pod kola

• Fugasik
    Jj je to domos vyrobos....někomu sem to tu nafocoval...nerez roura kolem narázníku a nádrže a nerez koncovky stočený na 80...vevnitř sem měl ještě perforák ale nebyl nerez takže je už KO
  • von Raven
    Alejandro vsak o tom mluvim ze origos bez podlozek je predek o 3cm sirsi a kdyz to srovna vzadu nebo vzadu presahne tak se mi to zdalo horsi a musel jsem pridat i dopredu at je predek zase sirsi
    pokud ty jsi pridal jen na predek tak jsi to rozsiril 3cm + 2 x to co jsi pridal
    tuhle kombinaci jsem nezkousel, ale predek je vzdy sirsi uz z vyroby
  • Alejandro
    von raven, a jak bys tipoval že se změní jízdní vlastnosti když dorovná ten zadek podložkama a předek bez?:)))já to mám přesně naopak, vpředu podložky 2 cm a vzadu bez podložek ET 38 R17
  • Coupe73
    Tak Azevy mám taky, půjdu asi do 20mm.
    Hele Tome, koukám, že máš duplex výfuk. Taky bych chtěl, kde jsi koupil, nebo domádo výroba?
  • Fugasik
    Mám azevi a jak říkám všecko bylo ok....na fotkách je myslím mám...
  • von Raven
    ET minus tlousta podlozky
    no ja mam gumy 205/50 R15 a 2cm vzadu a snizeni tesne nad doraz a liskal sem plech pokazdem zhupu, ale sundani kola a gumove kladivko zaklepalo a vyklepalo ten blatnikovy plech ven tak ze uz neskrtam a jeste to furt drzi podbeh
  • Coupe73
    Kluci a jaký ETčko kol máte při 2cm podložkách? Chci dát taky podložky, tak abych věděl. Asi tam dám taky 2cm, to bude asi akorát.
    Fugasík-3cm není to už moc venku? Nedže to o lemy když se zhoupneš?
  • von Raven
    Ja jsem hodil dozadu 2cm a predek 1,5cm takze ve vysledku to bylo porad predek o 2cm sirsi. Kdyz sem to mel jen vzadu tak se to auto chovalo nejak jinak, fakt si nevzpomenu co mi vadilo, ale kdyz sem pridal i na predek, aby byl zase sirsi, tak sem mel lepsi pocit, mozna to je fakt jen pocit.
  • Fugasik
    Jj jsou to 3cm a mám je na zadku....jezdil jsem sněma rok a bez problému...
  • von Raven
    ja bych tam hlavne necpal vetsi jak 2cm a kdyz tak myslim ze rozdil mezi predkem a zadkem je origos +3cm sirsi predek, takze jestli mas jen dve a hodlas to bechnut dozadu tak se dost zmeni jizdni vlastnosti
  • kisik
    Když mrknu na moje podložky,tak mají sražené hrany . Ondra to trefil přesně ..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak to nic. to je moooc malý poškození na ten dvousložkáč. on má pevnost v polše. tohle je tak malý, že jak to tam napatláš, stočíš na origo průměr, tak ten mikro zbyteček upadne. doporučuji vzít na soustruh, srazit hrany 5x45° a budeš spokojenej.
  • Fugasik
    ee potřebuju stočit vnitřní průměr....auto má 59 a podložky 58....jinak spravit to chci kvůli vzhledu
  • Denis 1,9 JTD:(
    No hele a kvůli tomu chceš ty podložky stáčet na soustruhu? To nestačí vzít pilník a ty kousance prostě opilovat?
    Nebo ti jde jenom o vzhled?
  • kisik
    Slušně okousané :-)
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    Co říkáte?:/
  • Fugasik
    zkus díky
    zkusím se poptat... možná bych i něco sehnal.
  • Fugasik
    Ondra mi zjistí kolik to stojí :)....jinak bych si to asi opravil sám...napatlat a osoustružit není problém :)...nechce se mi dávat zase 1000kč za nové podložky
  • Coupe73
    Nevím kolik ta opravná sada stojí, ale plus práce atd...třeba se to ani nevyplatí opravovat.
    taky řešení... :-D
  • Coupe73
    Kup nové a máš klid.
    existuje. GASOL, DIAMANT, a pak dalších xxx spešl dvousložkových kytů.

ale ten diamant je asi nejlepší. v práci se tím opravují litěné odlitky a po vytvrzení to má podobné vlastnosti jako litina sama...
  • Fugasik
    Jak bych mohl opravit podložky?Jsou moc dojebaný hrany,kdybych je stočil na struhu tak by byli o dost menší...existuje nějakej "kit"