tazne zarizeni ci nikoliv

• Motyl
    Už se nevyrábí, ale koule je ND, ta by se sehnat dala. Zkus to na www.topra.cz. Jsou tam celkem ochotní. Mě vyštrachali tažné někde v Belgii, ostatní jen odepsali, že už se nevyrábí. Potřebuješ typový list, ale možná to jde i bez něj. Pokud si ho montuješ sám, musíš na technickou, že ho máš správně namontované, jinak stačí potvrzení od firmy, která to montuje. Napiš si do vyhledávače tažné zařízení a určitě tam najdeš odkaz, co je třeba a nebo na stránky nějakého magistrátu města a tam se dá taky něco najít.
  • ROSSI 20VT Plus
    Je to jednoduchý, zavolal bych do Brinku, ale podle všeho se to už nevyrábí... . Nicméně kouli jako ND by mít měli na legalizaci se zeptat můžeš, možná by stačily přes sériové číslo vydyndat nějaké papíry opět od Brinku.
  • Pegas77
    a da se to legalizovat a sehnat na to koule?
  • ROSSI 20VT Plus
    přesně tak, mám ho taky, je k tomu nacvakávací koule, super systém. Vozím na tom kola...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je klasický tažný... na malou káru...
  • Pegas77
    podle prodejce v bazaru udajne nosic na kola ale udaj o max hmotnosti traileru mi k tomu nejak nesedi
  • Pegas77
    3
  • Pegas77
    2
  • Pegas77
    mel jsem na aute toto ale neni k tomu hak (kule) ani doklady a zapis v technicaku, tak jsem to odmontoval

bude-li zajem prodam ci za neco vymenim