Nefunkční směrovka

• ZdenysM.L.
    Relé směrovek najdeš když sundáš kryt na boku přístrojovky a zapneš si směrovky , prstem poznáš které cvaká.
  • jiří
    Jestli ti jde alespon jedna strana, tak rukou ucítís v kterem rele cvaka. Ja ho vyndal cely z bloku a vysí na kabelech, abych na nej moh kdyby neco, ale jek sem rek od ty doby je ok.
  • jiří
    Já s tím měl u obou fiatů problém. Levá strana šla i nešla. Tak dlouho jsem dával klín mezi relé, až přestala i pravá strana blikat i s trojůhelníkem. V rikardu chtěli za rele myslim něco kolem dvojky. Na vrakárně když jsem jim řek kolik chtěli v rikardu chtěli litr. Relé to samí jen z delty ale blikalo opačně tak sem ho nevzal, sví prostříkal wdečkem a stáh eskapaskou a jde už roky.
  • ZdenysM.L.
    Gonzo-děkuju:-))
  • Gonzo
    Toto som nasiel v manuali, ale ja som si to vtedy sam nemenil, takze neviem presne kde to je, ale myslim ze niekde z boku pri soferovi v palubovke, ale mozem sa mylit
  • Gonzo
    E13
  • Gonzo
    Mne stacilo vymenit relatko, ktore som kupil na ebayi. Tiez mi obcasne nefungovala prava strana.
  • turbo
    ZdenysM.L Koukám,že taky víc spravuješ než jezdíš.Taky sem překvapenej co všechno se na těch našejch miláčcích může srát.Tohle téma určo nezanikne to bude jen vzkvítat.Promiň za pozn.od věci
  • ZdenysM.L.
    na ty směrovky je jen jedno relátko nebo má každá strana svoje?
  • Pegas77
    sem ted nedavno resil vymenil jsem i rele a po par dnech to delalo zase, kdyz jsem hejbal relatkem tak to sem tam zaclo blikat (ale vystrazny jely normalne) pak stacilo trafopajkou propajet v relatku ty velky plosky cinu co drzej kontakty rele co se zasouvaj do patice a od te doby je to OK, byl na to i navod na anglickym foru, tamy byly oznaceny plosky od tech tenkejch jazycku patice , ja je radeji protavil vsechny
  • ZdenysM.L.
    Ví někdo kolik stojí relátko?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    500,- až 1000,- za starší Lucasy...
  • ZdenysM.L.
    Nefunguje mi směrovka do prava .Co s tím?Občas jde občas né.Relé jsem vyndal a vyčistil spíš mi připadá závada v páčkách.Kolik stojí starší páčky?Má někdo zkušenost?