chladící trysky pístů

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    přesně tak :-) tyhle doklepávací opravy jsou přesně ten druh "hurá akcí" který nemam rád a proč se pak sype jedno auto za druhým a nikdo neví proč a řekne si že je to prostě šmejd. ostřiky my prostě měníme za nové a čabas. když se dělá simering tak by stačila jen zkrátit pružinka a hlavové těsnění máznout silikonem :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a na jak dlouho?
  • Jirka18
    zde
  • Jirka18
    No já když ty trysky prověřil tak jsem zjistil že u těch propouštějících netěsnila ta kulička - stačilo jemně doklepnout kladivem tu vrchní část dolehající ke kuličce a bylo po propouštění :-)
  • pavol16vt
    Díky za rady, prověřím jejich stav a uvidím co dál.
  • Honza
    elegantnější než vzduh je vzít jakékoukoliv kapalinu, zaslepit všechny díry v bloku a vhodným tlakovým médiem zkoušet...

kažopádně tyhle trysky mym zrušený a místo nich mam v domkách klikovejch ložisek navrtaný dírky a trysky mam vložený v těch dírkách z Punta 1.2 16v
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    na 16vt nejdou standardně sehnat,varianta je koupit na 20vt a přeohýbat - Krosmen to už asi dělal neb mě před časem o 4ks oškubal
  • pavol16vt
    Ahoj, nevíte kde by se dali ještě tyto trysky na 16vt sehnat, nebo jak poznat, že tlak oleje neuniká přes ně. Dík