Guma z panelů a štítu jde dolu hravě :)

• Aljaška
    nebo se to dá očalounit.Na odstraňování té gumy bych se mohla vys...:-) by mě v polovině práce jeblo:-)
  • JP
    Já jsem omylem přišel na to, že to jde dobře rozpustit WDčkem, když jsem jednou odstraňoval vrzání v interiéru:D. Plast zůstane nedotčenej...
  • Tommy Angelo
    Phoboss ty si stím asi vyhrál nejvíc znás :D
  • Phoboss 1,8 16V
    JohnDi: to já mám origo polepy a nemám s tím problém :D
  • Milda
    ještě jsem to nezkoušel, ale počítám, že záleží v jakým stavu a rozkladu tu gumu máš?
  • Tommy Angelo
    jooo hoši stačí mistr odstraňovač a jde to jako po masle:PPPPPPPPPPP
  • Turok
    Feki taky tak jsem měl nervy... sem si říkal že jsem se na to nevysral hned.
  • Feki
    Já to vzdal a jak na středovým panelu tak na tunelu jsem to jel smirglem..:) Je to největší a nejdelší ojeb ale mam to za sebou a uz to nechci videt..:D
  • Turok
    no špachtle a nožíky nedoporučuju je to pak celeé seškrabané a tech. benzínem a ředlidlem to dolů moc nešlo.. až aceton ale to je zase člověk sfetovaný.. škoda slov.. bych chtěl vidět vola co tu gumu vymyslel.
  • Tommy Angelo
    nic se nerozpouští jak to omívaš vodou:) je to super,Turok to dělal benzínem a špachtlí,a říkal že malem přišel o nervy :),a tohle je hračka
  • von Raven
    jeden tu tak rozpustil i cely panel :D na gumu jsem zjistil ze je idealni namocit na den do bileho vina, guma dostane a plastu se to netkne
    nevim jestli i coupajdovy ale rek bych ze taky pac kolem rucky sem to mel takove meke jak polite, ale tam sem to pretahl a presil kozenkou takze sem sundavani neresil
  • Tommy Angelo
    kvalitka foto nic moc ale na podívaní stačí:)
  • Tommy Angelo
    donesl jsem si z prace odstraňovaš starych natěru,co používáme v praci jak se špatně nastříkají kola na vlačky,tak se to tím poleje:Dtam se tím nešetří:D a barva jde sama dolů:)i dost nebezpená žíravina,idealní použítí na tuto prokletou gumu s kterou se trapil na posled turok:D na jeho středovém panelu:)stačí nanest a seškrábnou jako hovn...:Dco budu víc popisovat