zatuhlé řízení VLEVO

• Alejandro
    a jak se vubec ten olej z malé nádobky a okruhu dostane? že bych si ho sám vyměnil projistotu za ten červený...ale teda že by to způsobovalo takovou zatuhlost to se mi nezdá:(
  • Alejandro
    ramena a čepy jsou vpořádku už....mohlo by to být tím že mi nevyměnily ten olej v posilovači? prootže ten je stále černej jak před tím než jsme to tam dával...:(( ale že by to mělo takový vliv a jen na jednu stranu?:((
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nepatří tam ale černá... měl byt tam být ATF a ten je červený...
  • Fugasik
    hmmm omrknout ramena a čepy?
  • Alejandro
    ahoj, sotva jsem vyřešil neposednost ve vyšších rychlostech a při akceleraci (nakonec uvolněný šroub na rameni), tak mám nový problém. Když vyjíždím za studena od domu, tak mě auto nechce nechat zatočit vlevo a musím volant strašnou silou rvát doleva abych změnil směr jízdy. Jedu rovně, tahám za volant vlevo a prostě nic, pak až jakoby překonám určitý odpor a pak to zatočí. Doprava mi to nedělá,jak ujedu zhruba 1 km tak to přestane. Jen doleva je problém. Dnes se mi zdálo, že se to ještě zhoršilo. Docela mám strach že až někdy budu potřebovat zatočit vlevo tak pojedu rovně:)) Zajímavý je, že se po té co to povolí a nechá mě to zatočit vlevo, tak se ozvalo dnes nějaký rupnutí,prasknutí jakoby,ale jen mírně. Možná to bylo zas tím že už jsem moc točil volantem vlevo:)) Nestalo se vám to někdy? Kapalinu v posilovači jsme nechal už vyměnit, ale nepomohlo to (teda doufám že ji vyměnili protože černá je jak ta stará co tam byla:(