KLima neklimuje

• Syky
    Lutor: jasne na zelenou vodu :) kurvy,sex a chlebicky...:D

Wesley20VT :jasne po vikendu by to slo..pokud to bude rano tak kdykoliv v tydnu...moje cislo mam ted blokle,takze me sezenes na 724928064
  • Lutor
    Syky ty jedeš zase dělat bordel na slovensko co :-)))
  • Syky
    Wesley20VT: jde o ze tento patek odjizdim na slovensko...a vecer to taky nejde to je na pruser..rano je to kvuli tomu,ze tady jeste nikdo neni vis,aby nme nikdo nenapraskal,to by byl pruser..a v nedeli se do prace nedostanu...ale nejaky vikend by jsme se potom mohli domluvit ze bych to propasoval z prace a udelali o vikendu....
  • Syky
    Wesley20VT: nee to je zrusene...je to kdyz jedes od kvitkovicke krizovatky smerem Zlin a po prave strane strane je AAA auto bazar a Skodovka..Zlinska 260....Vedle je budova E-ON..tak tam..v patek by to slo,ale musel by jsi tam byt mezi pul sedmou a sedmou rano...
  • Syky
    pretesnit urcite ne..kazdopadne muzu zjistit jestli tam mas nejakou netesnost...pokud ano,je potreba zjistit kde..jestli je treba spatny chladic,nebo hadice atd...je mozne ze tam nebude zadna napln..vsechno se da zjistit..takze se pak muzeme domluvit,no problem...ta masina si napred nasaje celou napln co tam mas,tim zjistime jestli tam neco jew a jestli yo,tak kolik..potom si to udrzuje vakuum a pokud to nepujde je jasne,ze je tam nekde netesnost..pokud se vakuum bez problemu udela,naplnime,mozeme jeste procistit sprayem a zkusi jestli je ok..pokud to naplnime bez problemua stale neude chladit,hledal bych zavadu jinde...
  • Rodriquez
    můžeme se domluvit, jak budu mít po výplatě tak bych tam doletěl...
  • Rodriquez
    Pro SYKY- nevím jestli vůbec jela, auto mám teprvé nekolik týdnů, tak by ji chtěl asi i přetěsnit děláte to taky???
  • Syky
    tak ne za 1000,ale za 1200kc delame...za 500 neni problem...v Otrokovicich jak je AAA auto tak je tam i autorizovany servis skoda...tak tam...
  • von Raven
    a neklimuje doopravdy? ja ji treba nepouzivam a minuly tyden sem ji jakoze zkusil a prd a dneska mi to nedalo a zkusil zas a za chvili uz frcela jak ma
  • Rodriquez
    kdy a kde????
  • Syky
    ve skodovce uctujeme 1000kc..bokem ti ju naplnim za 500kc...
  • Rodriquez
    kolik stojí náplň do klimy ??? a přetěsnění?? na coupe..... dík za odpovědi