spotreba 2.0 16V

• Pegas77
    Luxor: Brno
  • Luxor
    to je jedno kolik a je taky úplně jedno kam... odkud jseš?
  • Pegas77
    sebo 1.8 16V no nepovim pac jsem to koupil ani ne pred mesicem takhle po GO motoru
  • Pegas77
    LUXOR: oliváče? jak? kolik? co to provede?
  • sebo 1.8 16V
    Pegas77 koľko ta stala generalka motora?
  • Luxor
    teď máš hlavu takzvaně "navolno", dolej trochu oliváče a sedne si...
  • Pegas77
    tak me to bere ted ve meste pri umirnene jizde 21.7 ale pry je to tim ue je motor cerstve zgeneralkovan a je tam vic benzinu a mene vzduchu a musi se dotahnout po zajeti hlava, vymenit olej a nastavit smes, pak pry to ma za 10 jezdit
  • jarik22
    Na tech olivach neco bude...pokazde kdyz si dam MARTINI s olivou cejtim se nejakej namazanej :)
  • Mertix
    Nee, černý olivy sou uplně uzrálí, zelený sou mladší, po nalití zrajou do černa a vydrží víc!!!
  • Coupe73
    Ježiš, to je snad jasný, máš turbo, tudíž černou a astmatici jsou ekologičtější, takže pro ně zelenou. Ale je dobře, že se radši zeptáš, než něco pos*at...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    černou nebo zelenou?
  • Coupe73
    Sodoma gomora ... kde jsi to viděl, to pijou jen v Římě ! Selenie debilie, pořádní chlapi jezděj na olivovýý. Zítra vypustit a nalít olivu :-D
    sem věděl, že dělám celou dobu něco špatně, když tam leju tu jebku selenii...
  • Coupe73
    Peťo olej jedině olivový :-D
  • Scoupe
    tenhle tyden je nakej urodnej, jeste tu chybi tema jakej pouzivate olej... koukam ze se tu nekladou ani meze tak at nam to tu brzo nezavrou..:D
  • Coupe73
    Tak ji uklidni, nebo se vyčerpá a kdo pak bude tlačit. Dej ji tatranku :-D
  • Coupe73
    Určitě, ale to už záleží, jak bude tvá žena výkonná :-D Pokud to nebude ojebávat a bude tlačit poctivě, tak i 2500 :-DDD
  • Coupe73
    Jo a jeden tip :
    Když ji přestaneš vozit a bude tě tlačit, tak ti kurevsky klesne spotřeba a ještě to má jednu výhodu. Udělá něco pro svoje zdraví :-)
  • Coupe73
    A kuwa, tak to je těžký no :-D Tak zkus ještě google překladač, aby žena nemusela tolik makat...i když od čeho ty ženy máme, že?! :-D Tak ať maká :-DDD
  • Coupe73
    Jj možná i stolní počítač ti to řekne, ale musíš mít alespoň XPčka :-)
    se podívej na palubní počítač ne?...
  • Coupe73
    Tak to máte pěkně vyběhaný a olítaný sračky. To vám to vážně tolik žere? Já do 5 litrů a to už jsem nasranej. :-)
  • k3lukas
    Tak ja ted jezdim prakticky zadarmo :)
  • Luxor
    já většinou řadím při 1200-1300ot a průměrnou ve městě mám 6,2l teď v zimě, ale mám turbo, neturbo si tolik nevezme...
  • Luxor
    nojono... já jen že udávat spotřebu při otáčkách na které běžně nikdo nejezdí je takové... nicneříkající... :-)
  • nocarret
    7,2 a to to nešetřím!! :-)
  • Luxor
    ty 2000ot jsou už dost, zahráváš si, já bych ten motor takhle nepřetáčel, se pak nediv že takhle šíleně žere... :-)
  • Pegas77
    kolik Vám tatto motorizace bere ve meste pri klidne jizde?