TEPLOTA OLEJE POŘAD 160?AJI ZA STUDENA

• Tommy Angelo
    hoší:) závada odstraněna díky za rady,bylo to vadné čídlo číslo jedna co je na foto už to šlape moc díky :) ještě dořešit par much,a coupe bude jak má byt :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    3. je čidlo na kontrolku...
  • Alejandro
    a je na to čidlo hladiny oleje spoleh?:) já teda preventivně měřím měrkou a je to pěkná opichávačka, dělám vždy 3 měření a pak to zpruměruju a podle toho něco doleju:))Jako extrém jednou jsem měřil, vytáhnu měrku a z jedné strany suchá a z druhé od oleje celá,nechápal jsem:)a měřil jsme na rovné ploše,což je taky problém vždycky najít
  • Tommy Angelo
    díky Scoupe,počkáme jestly se ještě někdo vyjádří ku 3trojce .)
  • Scoupe
    1 by mela byt teplota oleje, 2 tlak oleje a 3 ze by kontrolka hladiny oleje?
  • Tommy Angelo
    2
  • Tommy Angelo
    tak mám foto čidel ale jsou tam 3:( první je uplně nad tím 2hým valečkekovým čidlem co je udajně tlak oleje,a ještě jedno to3tí je pod tím valečkovym čidlem tak piště a bodujte ktere je od čeho :)co je jednička dvojka a trojka díky
  • Honza
    vypni si CAPS LOCK nedá se to číst..

proto ti řenu jen to zjisti průchodnost kabelu od čidla k budíku.. tipuju že se někde zkratuje na kostru..
  • Scoupe
    vymen v prvni rade to cidlo.. budiky mas ok? ty bych taky zkusil dat jine a vypni si ten caps look :)
  • Tommy Angelo
    SCOUPE DÍKY MOC MUŽE BÝT PŘÍČINA PŘEHOZENÍ KONEKTORU POKUD TO JDE?ALE TLAK OLEJE JEDE NORMÁLNĚ TAK ŽE ASI BUDE VADNÉ ČISLO ŽE?
  • Tommy Angelo
    ALE DĚLA TO HNEDKA OD TE DOBY CO JSME MOJE COUPE SLOŽILY NĚCO TAM ASI KÁMOŠ ŠPATNĚ ZAPOJIL JAK MI TAHAL TU NOVOU EL.Z DRUHEHO COUPE PROTO ŽE TA MOJE PŮVODNÍ BYLA ZHOŘELÁ NEBO NEVÍM NO TO SAME OTAČKOMĚR TAKY NEJEDE ALE TO TADY ŘEŠIT NEBUDEM UŽ CHCU ABY TO ŠLAPALO NEBO PORAĎTE DOBREHO ELEKTRIKÁŘE V MORAVSKOSLEZKÉM KRAJI DÍKY
  • Scoupe
    kdyz otevres kapotu tak to mas u altiku jsou tam dve cidla v tom hlinikovem nalitku na bloku motoru..jedno je na tlak to je takove velke a druhe je hned vedle a to by melo byt na teplotu..
  • Tommy Angelo
    PEŤO KDE ČIDLO NALEZNU?JE TA TOHO HODNĚ:(PŘEHODIT HO PAK MUŽU Z DRUHEHO AUTA CO MÁM NA DÍLY
  • Phoboss 1,8 16V
    Čus, jukni na čidlo jestli ho máš dobře zapojené (kontakty bych prostříkal kontakt sprejem) a nebo je odpálené čidlo samotné... zkus přehodit.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    připoj se do řádku vytápění domu a účtuj prachy jako teplárna :-)
  • Tommy Angelo
    TENTO BUDÍK JE POŘAD NA 160TI:(MYSLÍM ŽE I KDYŽ UŽ OTOČÍM KLÍČKEM JENOM DO PRVNÍ POLOHY TAK TAM JE 160:(POMOC
  • Tommy Angelo
    NEMÁ NĚKDO SKUŠENOST MÁM POŘAD 160 TEPLOTU OLEJE JAK ZA STUDENA TAK ZA TEPLA NEVÍTE ČÍM TO MUŽE BÝT KLUCI?