Dotaz

• Coupe20VT PLUS :-D
    jako Honza... už sem párkrát svody z 20VT vařil a frézoval příruby. ale ten postup jak píše ANGELO bych nedoporučoval. protože ty svody se šponují ještě než je někdo začne vařit. stručnej postup: opískovat, zavařit, zapráškovat, nechat vyžíhat, nechat přefrézovat přírubu a montovat na nové těsnění... a musí to držet.

PS: pozor na mezeru mezi svody a výměníkem vody pod svodama.... :-D
  • Tommy Angelo
    :O .)
  • EDDY®
    Tommy Angelo:
    Ty jsi dostal na vanoce CapsLock, ze? :)
  • Tommy Angelo
    koukám honzík podobný případ :)ale malo koho to napadne že :)
  • Honza
    zkřivěj se provozem, protože ty větve jsou různě dlouhý a maj různý teploty..proto s eto deformuje.. samozřejmě deformace se projeví při povolování..

kdyby to fiat dělal křivý už z výroby, tak by řešil reklamace prasklejch svodů dá se říct už na lince nehledě na podfukování..

proto když sundavám svody, tak hnedka je pošlu na srovnání přírub, rptože si ušetřím mnoho problémů...

jako pěknej případ můžou sloužit icemanovi svody z Xka.. když byly nový, tak krásně rovný, Láďa byl prozéravej a udělal příruby z dostatečně silnýho materiálu, kde se dá velkým úběrem srovnat jakákoliv vrtule.. což se samozřejmě při každým sundání dějě..
  • Tommy Angelo
    TAK JESTLY MÁŠ 20VT TAK TAK TI POVÍM HNEDKA PROČ JE MÁŠ 2X PRASKLÉ,A POŘAD JAK JE ZAVAŘÍŠ PRASKAJÍ,JAK JE BUDEŠ MÍT VYNDANE POLOŽ JE NA NĚJAKOU ROVNOU DESKU A PODÍVEJ SE JAK BUDOU PROSVÍTAT KOLEM SPOJŮ,SVODY OD COUPE 20VT JSOU OD NOVOTY VOZU KŘÍVÉ ASI TO DĚLALY VE ŠPATNÉ FORMĚ,KAMARÁD TO VYŘEŠIL,UDĚLAL SI ŽELEZNOU DESKU,TAM PŘILOŽIL SVODY,A NĚJAKÝM PŘÍPRAVKEM JÁ JSEM TO OSOBNĚ NEVIDĚL JAK TO DĚLAL,TAK JE KU TÉ DESCE TY SVODY PŘITAHNUL,SVODY SE SROVNALY ZMIZELY MEZERY PROSVÍTANÍ,A PRASKLINA SE ROZTAHLA TÍM SROVNÁNÍM,A NECHAL ZAVAŘIT TAK ŽE TEDKOM MÁ SVODY ROVNÉ JAK MĚLY BÝT OD VYROBY A MÁ TO OK UŽ HODNĚ DLOUHO.JESTLY CHCETE MÁM KONTAKT NA TOHO TO ČLOVĚKA,MUŽETE MU SVODY POSLAT POŠTOU,A ON VÁM TO VPRACÍ ZA PĚKNOU CENU SROVNÁ ZAVAŘÍ A POŠLE ZPÁTKY.
  • Scoupe
    no zalezi jak kde, co mas za motorizaci? pripadne odkud jsi..
  • Adys
    Ty co mám na aute už byli 2krát zavařené a opět popraskaly, tak jsem si koupil jiné a zajímá mě kolik to může stát si je u automechanika nechat nasadit.
  • Scoupe
    asi jako podemnou, proc je chces menit, mas jine?
  • Turok
    to záleží jestli chceš nové, nebo opravit "zavařit" staré..
  • Adys
    Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat kolik tak přibližně může stát výměna svodů???