vag kkl a fiatecuscan

• Milda
    ten ihr3040 to je certifikace?Ten elm mi jede, ale občas vypadává spojení. A když už mám doma i ten vag, tak jsem ho chtěl vyzkoušet, ale jaksi to nejede a mám tento:

http://www.dealextreme.com/p/usb-kkl-vag-com-409-1 -compatible-interface-for-vw-audi-seat-skoda-120cm -length-37635
  • von Raven
    mas to vazne kkl nebo can? pac na to ma byt levny kkl co zvlada ihr3040 a nejsem si jisty jestli levny jeste bezi i na 409.1
    jinak proc to resis kdyz jede elm?
  • Milda
    já mám ale 99:-)
  • Milda
    mám FiatECUScan 2.6 full a k tomu USB KKL VAG-COM 409.1, ale s elm 327 mi to funguje na jedničku, ale s tim kkl se nejde spojit. Redukci mám samozřejmě na to nasazenou.
  • von Raven
    mas doufam kabel elm327 a kabel vag kkl a na tohle redukci
    pak si stahni z fiatecuscan.net nejlip verzi 1.6 ta nebyla placena a od starsich 98 sla
  • Milda
    mám rv 99. Tak snad mi už jen napadá, že čína nějak moc nefunguje, ale ten elm je taky čína a vše ok
  • Milda
    Mám redukci fiat 3 pin v noťasu fiatecuscan a vag KKL 409.1 ale nedaří se mi to spojit. Porty a emulaci portu com mám správně. Ale když tam zapojím elm 327, tak vše funguje normálně. Ten vag je čína, tak jestli to není tím.