oprava packy blinkru

• Pegas77
    kdyby to byly kontakty tak by to aspon cvakalo ale to rele ani nebylo slyset kdyz to nejelo, rele z vrakace za 100 to zda se zpravilo
  • MINI
    nejdřív ho otevři a zkus pročistit kontakty, to většinou pomůže. nový stojí celkem dost, tak bych to volil až jako poslední variantu
  • Pegas77
    kolik to rele stoji a kde se da sehnat?
  • Coupe73
    Přesně tak, páčky být rozesraný můžou, ale častější příčina je relé, nebo špatná kontakt. Jako první pomoc, stačí relé rozebrat, vyčistit, ale na dlouho to není. Takže nový!
  • amadeus69
    Nech si poradit páčkama to není, v 99% případů to dělá vadné relé jak píše MINI měl jsem to stejné nešel mi pravej blinkr ;)
  • Pegas77
    a kdyz koupim nejaky pouzity tak kde mam zaruku ze nebudou stejne jak ty co ma, stejne ta nejhorsi vec a to sundani volantu se stejne nevyhnu, uz sem opravoval packy u TIPA , pak slapaly jako novy
  • EDDY®
    Kup cele packy, tady to prodava kde kdo za 500,- Ja to mel rozdelane(neslo casovani steracu), ale je to prasarna. Nakonec jsem koupil pouzite taky. Sterace funguji jak maji, akorat se nevraceji blinkry. Neni to moc dobre vyreseny, mam to i nafocene nekde..
  • MINI
    A nedělá ti to spíš přerušovač? Měl sem stejnej problém a stačilo ho vyndat, sundat kryt a trochu pročistit kontakty. Přerušovač je na levý straně palubky za tim krytem co je na boku.
  • Pegas77
    predpokladam ze packy pod volantem bez oddelani volantu nejdou opravovat, vynechava mi pravy blinkr a problem je asi v kontaktech protoze nekdy se to chytne a nekdy ne , doleva je to OK, volant bych sundal ale mam z toho obavy kvuli airbagu, lze to bezpecne udelat doma? ani nevim v jakym stavu airbag je protoze kontrolka se po otoceni klicku ani nerozsviti, je stale zhasnuta