F1 zadný nárazník

• Johny
    Radšej to nebudem prehánať, pokial neuvidím realnu fotku podobnú tomu photoshopu tak radšej do toho nepojdem a nexám seriový zadok :-( nakoniec zadný nárazník sa dá vždy dorobiť, jedine škoda výfuku :-( ale už som uvažoval dať spraviť stredový tlmič a dozadu len trubku 3" a potom by sa to dalo do buducna lahšie upraviť.
  • Fugasik
    Předek i u mě v profilu
  • Motýl
    Opět v profilu :0)) Jo a prahy taky.
  • HARIBO
    A predek vypada jak?
  • Motýl
    Je to jen focený jinak. Navíc na té tvojí fotce to má obutý asi 19" a snížený na prižínách. Já mám 17" a snížení mě teprve čeká. A i ta barva dělá svoje. Černá zmenšuje, bílá roztahuje.
  • Džanek
    jakejkoli tuning zadni snizenej naraznik zmeni k horsimu proporce zadni casti auta. Auto sice opticky priblizi k zemi, ale co je to platny, kdyz se tim zaroven zvysi profil zadku. Misto aby byl co nejsirsi a nejnizsi je z neho kostka...
  • Fugasik
    Ten zadek vypadá nějak vejš :o)
  • HARIBO
    Hm,. v tom photoshopu je to roztahle do siroka 16:9
  • Johny
    Ja si nemôžem pomôcť ale na tej photoshop fotke to vyzera lepšie :-( tam je to niejake iné :-(
  • Motýl
    Já to mám. kouokni ke mě do profilu,
  • Johny
    Ma niekto konkretne tento nárazník, nikde som realnu fotku nenašiel len tento "photoshop" a to čo som videl realne na nete tak to vyzeralo uplne hrozne.
    Viem si predstaviť konkretne tento typ narazníka ale zablendované otvory na vyfuky po stranach a iba v strede otvor a v nom custom koncovka výfuku hranata do toho kosoštvorca. samozrejme difuzorova časť a čierno by šla.