GeriX
Som rad ze ti naskocilo a ja nemam cas ani ten spinac zatlacit :) haha sranda mam taky isty problem tebe pomozem a sam sebe nie...vela stastnych km...
neštartuje
-
18:43:29 24.12.2010
-
15:18:32 24.12.2010Hi-Fick:
Dneska sa mi podarilo naštartovať podľa tvojho návodu. Tlakový spínač som stlačil, potom som otočil kľúčom, počkal som približne 10 sekúnd, aby čerpadlo napumpoval benzín a na prvý cvak mi motor naskočil.
Ďiky za pomoc, už parkujem v garáži :) -
08:39:46 24.12.2010GeriX
Presne tento isty mam problem Vecer som zaparkoval a na druhy den mi uz nenaskocilo...este som to ani neriesil ale mas par moznosti...vlavo pod palubovkov na stlpiku nad madlom ktorym otvaras kapotu je tlakovy spinac...ten ak ti vyskoci tak ti odpoji pal.cerpadlo staci ho len prstom zatlacit z hora...dalej je tam relatko na cerpadlo to je na pravo niektore s tych ktore su tam,neviem ktore...ale pri otoceni do 2 polohy by si mal pocut cerpadlo ak nie moze byt odpalene aj cerpadlo....skus ci ti nieco pomoze a daj vediet ja to budem riesit po sviatkoch ak to nakopnem napisem sem co bola vada -
01:59:36 24.12.2010Ahoj pri na točený do druhej polohy "ne do štartu" musí byt počuť nejakých 5 sekúnd taký zvuk ako motorček .keď nebudeš počuť nič môže byt problém že sa na ňu nedostáva napätie alebo je zla palivová pumpa . Ale to skorej to novšie riešenie keď je palivový filter na spodku pumpy
-
00:12:40 24.12.2010V zime nejazdím, takže som odstavil auto pred domom, pred dvoma týždňami som preparkoval pred garáž, urobil som poriadok aby som mal miesto ale teraz som už nevedel nakopnúť auto. Baterka totálne vybitá, ani kontrolky nesvietili, pritom som mal alarm vypnutý. Nabil som baterku, čo mi aj alarm potvrdil pri zapojení naspäť do auta. Teraz už štartér krúti ako blázon, ale motor nenaskočí, neprejaví ani známky života. Benzín necítiť ani po 5x10 sekundových pokusoch o štart.
Čo môže byť problém? Či náhodou alarm nezablokoval palivové čerpadlo? Šťava v baterke je lebo štartér krúti...