Baterka

• LUKE 1.8 H8C
    Pristi tyden mam ranni, tak bych mohl az od 14:30 hod. Dalsi tyden bych pak mohl dopoledne kterykoliv den.
  • Jelo
    Není problém. Příští týden zavolám kdy bude volno.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Jelo : Jsem se te chtel zeptat a pak jsem na to zapomnel ... kdyz jsem byl na technicke tak lambda trochu blbe ukazovala a byla moc bohata smes. Vymenil jsem lambdu a vyfuk cely od katu dozadu, tak bych to chtel jen zmerit, jestli uz je to dobry.

Bylo by to mozny ? ... samozrejme ne zadarmo.
  • Jelo
    To neřeš. Ještě ti musím dodat ten záručák.

• LUKE 1.8 H8C
    Chtel bych podekovat Pavlovi (Jelo) za ochotu. Jen skoda, ze nebylo vic casu na pokecani. Tak snad priste :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    to Jelo: Ja mam pujceny priblizovadlo, tak neni problem si pro ni prijet. Kdykoliv a kamkoliv :-)
  • Jelo
    Jestli se pro ni nějak dostaneš do Brna tak jo.Zavolám.
  • LUKE 1.8 H8C
    Bych ji bral :-) .... Slo by ji vzit nekdy pristi tyden ? ... jsem nepojizdny a mezi svatky je to naprd.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Jelo : Tak tu baterku bych si vzal urcite. Jen by se me hodila co nejdriv. Neslo by to i nejak pristi tyden ? :-(

Bych asi chtel tu Silver Dynamic 54 Ah, nebo 56Ah kdyby delali.
  • Jelo
    Je nová se záručákem

Luke : zavolej. Jen je teď trošku problém že budu mít příští týden dovolenou.Nějak se domluvím Silver není problém.
  • LUKE 1.8 H8C
    To je super cena a silver by jsi nemel ?
    Bylo by to pripadne hned, nebo se to musi objednat ?
    Bych ti kdyz tak brnkl, hned jak zjistim, ze je urcite KO.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Jelo: jj, v unoru by se dozila 7 let. Je to Varta a zase pujdu do Varty. Tech par stovek navic se 3x vrati v zivotnosti.

Akorat me prijde divny, ze celou dobu byla v pohode a ted ji vybiju otocenym klickem a uz nejde elektrickymi soky recuscitovat :-)
  • sebo 1.8 16V
    zla baterka môže mat aj 14,5 a do skratu neje schopná dať prúd
  • Luxor
    Já myslím že nejsou úplně důležité volty jako ampéry co dokáže baterka uvolnit na otočení startérem, tzn. může mít klidně 12,5V a funkční všechny články (jednu takovou mám teď nově doma :-)) ale už stejně nedá dost proudu na otočení startéru-motoru. Čerpadlo bude mít relativně malý odběr, par desítek watů a startér to má pomalu v pár tisících :-) Na poslouchání hudby bude třeba ještě dobrá :-), ale asi už nenastartuješ pokud je KO článek.
  • Jelo
    je po ní. Neříkal jsi že už má přes 6 let ?
  • LUKE 1.8 H8C
    Jinak po "nabiti" se rosviti kontrolky, zapne cerpadlo, zhasne vstrikovani, ale motorem uz jde videt, ze nema silu tocit. Me zase prijde, ze kdyby byl spalenej clanek, tak by ani nezaplo cerpadlo atd. .... co myslite ?
  • LUKE 1.8 H8C
    Zapomnel jsem otoceny klicek v zapalovani a baterku jsem totalne vybil. Ted se me ji nedari nabit. Je uz dost stara, ale do ted s ni nebyli zadne problemy. Myslite, ze by mohla s tim vybitim zaroven odejit ? Ji nabijim a vrou vsechny clanky krom clanku nejblize u + .... myslite, ze by se mohl spalit ?