mas asi taky 16VT ze, tenhle regulator sem menil tyen zpet a oprc silenej a jeste sme to musel delat si na trikrat..:/ okoukni nejriv tu podtlakovou hadicku jestli neni prla jinak je tam seriove 2,5 barovej regulator mam ho oma kdybys potreboval a vymenu sem delal, ze sem sundal klapku a to koleno u ni i s tou trubkou kde je krokac pak to celkem slo ale pristup na nic no ..
Nemá to dost benzínu při startu a při "plném" plynu. Dělá to všechno asi přepouštěcí ventil benzinu na napájecí liště. Když to oblbnu tím, že natlakuju hadičku od sání k ventilu tlakem 1-2 bary, tak se to chová normálně. Alespoň při startu. Nemáte někdo zkušenost s výměnou tohoto ventilu? Je tam přístup na hovno a to jsem slušnej.
co je na nejake redukci tak drahy, co je v tom za elektroniku? dle me je tam nejaky prevodnik a to by melo byt v radu par stovek, neda se to nejak podomacku vyrobit?
jedna rada je jak píše amadeus69, chce to projít nejprve čidla a jejich konektory a to opravdu důkladně! Jinak co se týče proměřování čidel měřákem je na nic!!! Hodnoty v průběhu chodu motoru za různých teplot můžou vykazovat úplně jiný! Pokud někdo bude koumat měření čidel, chce to na diagnostiku která umí měřit přímo konkrétní čidlo za chodu jestli nefixluje.Údaje z jednotky auta jsou taky z 90% na dvě věci. Bohužel tuhle diagnostiku nemá každý servis.. Zkus konektor čidla teploty vzduchu za klapkou,čidlo termostatu a chladiče..? Je to jedna z rad, může to bejt samo i něčím jiným, mě tohle pomohlo..
Pro doplnění stavu auta fotr16vt:
Normální stav (vše zapojeno), auto naskočí na první otočení jak víno, po vteřině se zatřese a zdechne. Volnoběžný ventil chodí (zkoušel jsem pro sichr ještě druhej-žádná změna). MAP sensor proměřen a vyzkoušen taky jinej-žádná změna.
Pak jsem našel rozpojenou hadičku, kterou se do sacích parohů přisávají olejové výpary z vany. Po zapojení (prsty mám sedřený na kost) zase žádná změna.
Svíčky pálí všechny, žádná stopa nespáleného benzínu. Když odpojím podtlakovou hadičku k MAPu, tak ŘJ přejde na řízení podle přednastavených parametrů a volnoběh drží, ale při ťuknutí do plynu chcípe a při prudkým přidání střílí do výfuku.
Podezřelý je mi ten třes motoru, ale na tři válce to neběží, už mě napadá jen časování zapalování, ale jinak už jsem docela bezradný.
Čidlo teploty proměřeno,ohmicky odpovídá, že reaguje na změnu teploty,čidlo podtlaku proměřeno a napětí taky souhlasí. Normálně při startu naskočí a po 5 vteřinách zdechne. Když odpojím hadičku podtlaku, tak v pohodě nastartuje, ale běží jen na volnoběh a nereaguje na plyn. Jinak po zahřátí jede, ale nepustí otáčky nad 4000. Poraďte prosím ať postoupím ve frontě. Dík.
pokud ej to 16VT tak spíš VAE ventil, kterej je Buď zaseklej, nebo odpojenej z důvodu že už byl opotřebenej pístek a volnoběh si dělal co chctěl..
na tipu jsme vae ventil měl též odpojen a i po seřízení volnoběhu šroubem na klapce byl studenej "volnoběh" kolem 500 ot/min - neboli při studeným startu jsme musel motoru pomáhat plynovým pedálem..
Klasika problém mnoha Coupé, bohužel jednotná rada zatím neexistuje. Krokovej motůrek to není to by chcípalo pořád hlavně při dobržďování na křižovatkách.
Tohle je nějaká chyba v čidlech a el., zkus vyměnit čidlo vody a pročistit ten konektor co do něj vede (čidla jsou dvě tak to co má 2 drátky). Samotnej kontaktol na to nepomůže já si udělal malej pilníček a vybrousil jsem ty kontakty až na kov, od té doby housle :)) Když to nepomůže zařadíš se do fronty těch co tenhle problém řeší neustále.