Kde nejbezpečněji umístit podpěry při zvedání?

• Coupe73
    Nemáš zač, rádo se stalo.
  • Vojta
    Dík moc... Ty to máš lepší. Tobě ty účka ze zvedáku přesně pasují na tu kostku. Tož jdu to taky zkusit.
  • Coupe73
    Tady to máš
  • Coupe73
    1
  • Elkar
    za nápravu to je nej. když sem měnil brzdy tak se to zvedlo a hodil špalek pod nápravu.
  • Vojta
    Coupe73 : Můžeš mi to pls nějak šikovně zespoda fotnout? By mě fakt zajímalo, jak to tam máš podepřené zespoda.
  • Coupe73
    Kluci nebojte se toho, takhle mi už auto stojí čtvrtý den. Prodal jsem kola a jiné jsem si teprve vyzvednul a musím obout. Podpěry mám 4 a jsou tam kde mají být. Stačí se ohnout.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to bych neriskoval...
  • Alejandro
    lze zvedat předek u Coupe zapřením zvedáku o blok motoru zespodu?
  • nocarret
    hele za nápravu jednoznačně měl jsem to tak podepřený skoro rok :-))
  • Vojta
    Navíc mám plasty po boku, takže ty zesílené lemy, za které se dává origo hever mám zakryté plastem, takže jsem musel koupoit i spešl hever, abych to zvedal za ty kostky co jsou dál od kraje.
  • Vojta
    No já jen že ty opěrné plochy jsou tak trochu do špiček , tak aby mi to nezajelo do podlahy.
  • Feki
    No prece tam kde se zveda auto ne?Vpredu za prednim kolem na zesileni konstrukce-to uvidis a vzadu pred zadnim kolem,jako kdyz menis kolo prece..Kdyz to zvedas heverem tak to pusobi jen na jednom miste ale kdyz budou kozy na dvou mistech po strane tak se vaha rozlozi..Taky jsem to mel takle na kozach a v pohode..Dokonce na nerovnym povrchu..
  • Coupe73
    Ohni se v zádech a mrkni pod auto :-D ale samozřejmě záleží jestli to v oněch místech není shnilé...
    Vojto na to se snad ani nemusíš ptát, to prostě uvidíš...
  • Vojta
    Fakt? Nepovídej... no a ty sou kde? Za osy to asi nebude.
  • Feki
    Samosrejme v mistech k tomu urcenych rekl bych..;)
  • Vojta
    Zdarec. Mám 4 podpěry (až 60cm vysoké) a rád bych si na ně nahodil auto, abych juknul i zespod. Kam je ale nejlépe umístit, aby mi to z nich nespadlo a bylo to aspoň trochu bezpečné? Chci nejdříve zvedat heverem jednu stranu, podložit a zvedat druhou stranu.