-
21:50:37 21.11.2010
tyjo, tak jsem ty kostry připojené k polu baterie ošmirgloval, pořádně dotáhl a zatím je klid....kdo by to jen řek, že plech na plech nepovede proud....a že to bude mít vliv na kotrolku rozsvicující se vstřiků, tak to by mě už vubec nenapadlo:((Nevíte někdo k čemu tam mají ukostřeno 5 nebo 6 kabelů?
-
19:34:03 20.11.2010
Jj a kámoš měl na pažoutu třeba zlomené ty kabely co šly od baterky (-pól)a dělalo mu to něco podobného, ale to bys poznal, takže zkus to co píšou kluci níž... určitě bych všechno povolil, obrousil smirkovým papírem nebo ocelovým kartáčem popřípadě pokužil kontakt sprej a namazal kontaktní vazelínou (kvůli konzervaci)...
-
00:06:58 20.11.2010
Viděl bych to na vadnou baterii, mě nedávno na gelovce upadla komplet minus elektroda co čumí z baterky. Zkus tam dát jinou.
-
23:04:33 19.11.2010
Možná kostra. To že je dost přitažená ještě neznamená že kostří. Projeď ukostření, odpoj, pořádně vyčisti, kontaktol, pořádně zakonzervuj a uvidíš. Jen můj tip co bych udělal.
-
23:00:19 19.11.2010
ahoj, dějí se mi divné věci na 20VT, občas když otočím klíčkem a chci nastartovat, tak vypadne elektrika jak při prasknutí pojistky.....pomůže jen zakroutit s kontaktem na baterce (s tím jak na něm jsou asi kostra a ještě nějaký kabel). Vubec to nechápu, ty kontakty jsou těsně spojený s polem baterie a dráty jsou odizolovaný navzájem se tedy nemohou ovlivnovat....Přitom se to chová, jak kdyby se baterie odpojila....
Mám tušení, že mi to ovlivnuje rozsvícení i těch vstřiků jak jsem tu kdysi psal...Občas při plném plynu auto vyrazí zběsile dopředu tak jak má a akceleruje až do 6000RPM a občas se zasekne s akcelerací na 4000 otáček a pak jen otáčky docela líně narůstají...Nejvíc je to vidět hlavně na trojce a čtyřce. Vidím v tom nějakou podivnou souvislost, protože dneska jsem musel zavrtět s těmi dráty na baterii a auto občas vystřelilo vpřed tak jako dlouho ne už....a pak zase to bylo vystřídáno tou leností u 4000,aniž by se tentokrát rožla kontrolka vstřiků...nevíte někdo kde je v té elektrice problém? asi mi to nějakým zpusobem omezuje plnící tlak turba i, protože mi padá občas z overboostu při plném plynu až pod 0,5 baru......pomoooooc.....jo a taky mi to vždycky resetuje nastavení rádia-je to k vzteku