Relé vytápění zadního skla a zrcátek

• Elkar
    sem netušil že to je až tak výkoný abych to nějak pocítil.
  • JardaITC
    Jestli to funguje zjistíš úplně jednoduše tak, že si sáhneš na zrcátka a pokud to funguje budou teplé.

Jinak můj problém je vyřešen. Prostě odešlo to žluté relé, které to spíná. S jiným to jede bez problému.
  • Elkar
    to mě to všechno jede až na vyhřejvání zrcátek, jestě se mi nestalo aby se nějak zamlžilo takže ani nevimjestli to funguje.
  • Simarik
    tlačítka mám doma kdybys chtěl
  • JardaITC
    kontrolka je prkotina, stačí vyměnit żárovičku.
  • Fugasik
    Dobrý mě to sice jde,ale zas mi nesvítí ta kontrolka :D
  • JardaITC
    relé jsem našel, je to poslední žluté relé 30A na levé straně pojistkovky. Mám nová tlačítka, motorek s větráčkem na regulaci automatické klimy a vyhřívání skla a zrcátek pořád nefunguje. Pokud zapnu MAX DEFF, tak se to rozsvítí vždy, ale přes tlačítko jen podle nálady. Ať už to proklemuju sponkou nebo to jde přes vypínač.
    Někdo nějaký nápad? Už jsem asi v koncích:-D

Napadá mě jen špatná kabeláž.
  • Tommy Angelo
    dobrá práce.)
  • JardaITC
    svítí kontrolka svítí:-)
  • JardaITC
    problém vyřešen, byl to vadný spínač. Rozdělal jsem ty tři tlačítka, mrknul co kam vede na konektoru, proklemoval kancelářskou svorkou a samozřejmě se to rozsvítilo a okno i zrcátka hřejou. Bastlírna ala JZD
  • JardaITC
    nikdo nemá tušení? Asi budu muset lézt po kablu.
  • JardaITC
    Neví někdo, kde bych našel relé, které spíná vytápění zadního skla a zrcátek? Hledám v manuálu a nedaří se mi to najít.
    Předem dík.