pocet vyrobenych coupatek? + nahradni dily?

• bubAk_
    jo tak tj,ale tohle je v supr stavu,no uvidime jsem domluveny na testovaci jizdu takze tak po te budeme moudrejsi :) nic lidi valim spat pac spanku malo a zitra do prace zatim :)
  • Ice-Man
    2001
  • sebo 1.8 16V
    tiež myslím 1.8 ale určite brat z roku 2000 aj keď sú drahšie
  • Ice-Man
    taky mám vybrané 1.8 původně jsem chtěl sice 2.0 20v protože je jich nejmín ale pak jsem si našel jiného favorita , ale to budu muset hodně pošetřit ještě:)
  • bubAk_
    jinak chapu vyber auta do momentalnich potreb,ale rek sem si sem mlady,neni to me posledni auto a chci nejakyho sportacka :)
  • bubAk_
    no ja si vybral prave 1.8 i kvuly spotrebe oproti 2.0 :)
  • Ice-Man
    je to pěkné auto taky jsem uvažoval ho vzít ale nakonec jsem si koupil za stejné peníze jiné auto které mi zapadalo víc do momentálních potřeb. holt zatim není situace kupovat auto jen pro radost a coupe na denní jezdení nechci byt vím že i tak se dá viz Suvis.
  • bubAk_
    no pokud ho budu kupovat nakonec tak by urcite mel :)
  • Ice-Man
    takže zustane u nás jo pampyho stroj.
  • bubAk_
    to Ice-Man : jsem z otrokovic :)
  • Ice-Man
    jsi ze zlína?
  • Coupe73
    jj :-) vidíš?! ...vypada pěkně a nějaké ty prkotinky se musí vychytat jako na každém autě, ale dílů se opravdu neboj, myslím, že vše je na pohodu
  • bubAk_
    hele odhadl jsi to dobre vazne je to ten stribrnej pokud myslime ten samy,tady je odkaz : http://www.sportovnivozy.cz/8096-fiat-coupe-otroko vice
  • Coupe73
    Mám takový pocit podle toho co píšeš, že chceš koupit stříbrný za 55tis...
  • Coupe73
    Na začátek 1,8 stačí, pak ale budeš chtít víc :-) Jinak pokud kupuješ na inzerát je dobré sem hodit odkaz co chceš koupit. Pár lidí tady pár aut zná a může poradit resp. odradit nebo něco k těm autům říct.
  • bubAk_
    to coupe 73: vybral jsem si 1.8 16V i diky spotrebe :)
  • bubAk_
    no a plus otackomer,ale to jsou banlity podle me :)
  • Coupe73
    Jakou motorizaci jsi si vybral?
  • bubAk_
    diky moc,jako zachovale kupatko jsem uz nasel :) jinak ma problem no,prosakujici brzdovy valecek a vymenu lanek od rucni brzdy, jinak je po vymene oleje a po rozvodech no takze takove by bylo :) jinak na dily sem se mrkal na nejakych ofic strankach a oproti nejakym novsim autum zadna hruza,celkem o pulku levnejsi :)
  • Džanek
    celkem se vyrobilo pres 72 tis ks vsech motorizaci. O dily(pouzite) strach nemej je jich dost a dost a momentalne jsou cenove skoro na dne - staci si projit sekci bazar. Ceny novych spotrebnich dilu budou prumerne.
    Horsi bude najit pekny zachovaly auto, ktery nebude mit nejakej zasadni hacek.
    Na dlouhe zimni vecery doporucuju intenzivni studium clubovych stranek v sekci "technicke dotazy" a "Bazar":)
  • bubAk_
    Zdravim vas,jelikoz si chci porizovat v blizke dobe novsi auto a libi se mi coupatko tak se vas chci optat na dostupnost nahradnich dilu a kolik aut se tak vyrobilo,dekuji predem za odpoveďi.