kde naleznu u 16VT čidlo otačkoměru???

• kisik
    Napřed čtu a potom se ptám ,ale on na to časem dojde .. :-)
  • PhoB
    Marcel: diky, i za nej a budouci dotazovatele ;)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    nedávno ti to tady Phob poměrně blbuvzdorně popsal,aspoň já to pochopil a tak si ještě chvilku hraj s lidskou trpělivostí a pak se tu nedovíš ani jakej tam patří olej!
  • Tommy Angelo
    pecka sem si to myslel kamoš mi říkal že si myslí že pohání otačkoměr tak že nic carette a ty nevíš kde ho najdu?
  • nocarret
    to je hallův snímač
  • Tommy Angelo
    ŽE BY KONEČNĚ ONO ČIDLO OTAČKOMĚRU???????
  • Tommy Angelo
    OPĚT KABLÍK OD ŽLUTE ŠIPKY A NA PROTI NĚHO TEN NEZAPOJENÝ U ČERVENE ŠIPKY FOCENO Z BOKU PALUBKY U SPOLUJEZDCE POD BOČNÍM KRYTEM
  • Tommy Angelo
    NO STOHO ASI MOC NEVYČTETE KABLE Z JEDNOTKY CO JDOU DO MOTOROVEHO PROSTORU A TEN TENKY V ČERNE BUŽÍRCE TO JE TEN CO JDE DO TOHO KONEKTORU U ŽLUTE ŠIPKY
  • Tommy Angelo
    NO ŽLUTA ŠIPKA JE KABLÍK Z JEDNOTKY A NĚKDE SE POJÍ DÁL A KONEKTOR S ČERVENOU ŠIPKOU TEN NEVÍM KDE PŘIJDE ŽADEN PROTI KUS TAM DALŠÍ NENÍ:(
  • PhoB
    Signal pro otackomer v kabine generuje RJ motoru. Takze hledej chybu v kabelazi - nekde na svazku je propojka = stopuj svazek od ridici jednotky a hledej nezapojeny/preruseny kabel.
  • Tommy Angelo
    lidi pište:)
  • Tommy Angelo
    http://www.dilyfiatov.cz/p1202-snimac-otacek-1-953 -173-na-klikovou-hridel/ je toto snímač co sníma otačkoměr pry udajně ano a není nahodou u klikové hřídele na straně jak jsou rozvody u hlavní řemenice kliky?
  • Tommy Angelo
    no tak lidičky pište:)
  • Kubajz20VT
    vždy´t si dělám srandu..:)
  • Tommy Angelo
    jj vím je toho hodně říkám same prkotinky ale chcu to mít v cajku tak snad chápeš :)
  • Kubajz20VT
    Ty chceš asi získat titul mistra světa v zakládání témat co?.:D
  • Tommy Angelo
    zdravím lidičky bohužel mi nefunguje po složení mé 16vt otačkoměr zkoušel jsem tam rvát druhe budíky a ani ty druhe neukážou nic kolga mi říkal at kouknu na čidlo že by mělo byt na klice vedle převodovky nebo tak něco říkal mám si to přoměřit a mělo by to ukázat něco říkal 700ohmu ale čidlo jsem nenašel:(a to mi ho včera nazorně našel na netu jsou tam 3pini nebo tak nějak to říkal tak kde se tedy čidlo nachází?