Palubka

• JardaITC
    nápis není nalepený, ale nacvaknutý na dvou místech. Při sundavání to musíš vypáčit, ale zakryj si něčím lak jinak to zryješ.
  • nocarret
    až to rozebereš tak pochopíš že výměnou zdrojů si vůbec nepomůžeš, protože štítek tvoří 2 folie a mezi nima je zatavená červená
  • Hendrych
    ... obyčejné LED diody místo žárovek špatná volba - málo svítí. Muselo by tam jít něco výkonnějšího a to nemám. Dal jsem nové žárovky a je to jak mám být.
  • Bystroch
    Jestli to chápu dobře tak musim nejdřív odlepit ten nápis pininfarina a pod nim je šroubek.Chtěl bych modrý podsvícení
  • Hendrych
    Barvu nepotřebuji měnit, jde mi o nové žárovky. Ty žárovky by měly svítit nejen dopředu (bodově) jinak na ty budíky moc neposvítí...myslím tím LED žárovky. Je třeba to zkusit.
  • Tommy Angelo
    pokud to jde jak u tipa já jsem přemyšlel kdysi jak jsem měl tipa jak udělat aby svítila digi modře dal jsem modré žarovky a bylo to hrozné takove dívné barvy a pak mě napsalo vyšmirglovat tu zelenou folii a stříknout do modra a volala vše do modra:DDDtak jestly mužu poradit skusil bych to samé tady u coupe.)
  • Inkvizzi
    nejde mi o barvu teď, ale jestli bude vše fungovat jak má když vyměním pouze kus za kus.. myslím že tam pasujou s označením T5 ne?
  • Fugasik
    Barvu nějak extra nezměníš.....je tam oranž plexi
  • Inkvizzi
    jo takové tam jsou.
  • Hendrych
    Skleněné, které se zasouvají do patice ?
  • Inkvizzi
    A bude něco jinak kromě světla když všechny sériové žárovky vyměním za ledky?:) jako jestli nebude nějaký problém s napájením třeba a nebo jestli to neovlivní nějak funkci celých budíků?:)
  • Hendrych
    Jaké jsou na tom podsvícení přístrojovky
    žárovky, něco mi tam nesvítí a vyměnil bych to nejradši všechno - pro jistotu.
    Mění se jen žárovka nebo je to v kompletu s paticí ? A co LED žárovky ?
    Díky
  • Fugasik
    Odendat celou tu lištu...imbus pod nápisem u prostřed a z boků myslím 2 a 2 osmičky....pak už jen odšroubovat budíky a zezadu jsi tam
  • Bystroch
    Poradí mi někdo jak jí rozebrat kvuli výměně žárovek v přístrojovce.