Pneu Goodride

• von Raven
    prave ze ty jak rikate "zmetky" drzi vzorek 2x tak dyl jako znacky.... treba jako extrem na porovnani Dunlop SP Sport 2000 byl za 2 mesice v prdeli, je pravda ze mi rval volant z ruky a ze jsem pak vzal nuz a vyrezal si hlubsi vzorek a jezdil dalsi 2 mesice takze celkem 4 a v zatackach sem si byl jisty, ale na druhe strane Maxxis Ma-v1 na kterych jezdim ted a jsou tak nejak o trosku lepsi jak vase googdride nebo marix nebo jine ciny, tak vydrzi na zadku auta pul roku jako nove a druhy pulrok je davam na predek na ojeti do 2mm, takze rok, ale pravda zatacky jezdim o 20 km/h min a na vode je to taky slabsi ikdyz prave tyhle od 80Km/h vyrabeji tim vzorkem super rozstrik mlhu a jak se jde nad 100km/h a vic tak 200m za mnou nejde jet :D
  • Luxor
    No když myslíš že 10tis km je dobré při prasáckém stylu, já zas myslím že kvalitnější gumy by min dvojnásobek sfoukli.
  • Alejandro
    luxor: ted mám na nich najeto 5000km, a myslím že 10000 zvládnou...s tím jak jezdím je 10000km krása
  • Johny
    mam pneuservis, mi tieto pneumatiky rozne čínske voláme že DREVENÉ PNEU, drevene preto že vydržia ako drevo, vobec sa nederu ale zato na vode vobec nelepia a pri nakladačka sa rýchlo prehreju a už sa šúľajú skoro ako slicky :-D

je to fakt bieda, pokial možno nebrať ak od auta požadujete trošku viac.
  • Luxor
    2 Alejandro: to možná ani nebude tím že občas hrabeš a řežeš zatáčky, prostě jen shit gumy - alespoň já mám takovou zkušenost např. když jsem měl matadory :-))) ty vydrželi opravdu jen pár tisíc (a šíleně pískaly) MATADORY spotřeba 2mm vzorku na 1000km (i "blbý" BARUMKY jsou znatelně lepší), s KUMHO ECSTA je to při stejné jízdě cca 0,5mm vzorku na 1000km. A Matadory neuměly vodu. Tak si to spočítej co se vyplatí. Ty goodride bude asi podobnej kšunt podle toho co popisuješ-příznaky sedí.
  • BOBAN
    mám taky BF Goodrige a spokojenost
  • Alejandro
    Mám Goodride letní R17/205/40 na 20VT a musím říct, že za sucha dost dobrý, dost drží stopu a řízení perfektně poslouchá, jedinou nevýhodou je, že občas pískají v zátěži-takže když jsem s nimi jel v Brně na okruhu, tak jsem prý byl sand nejpisklavější ještě s jedním autem:))) Na mokru nejsme moc vyježděný s jinčíma značkama, ale s Goodridy na vodě chce počítat s tím ,že se auto jakoby sune ven ze zatáčky-třeba natrénovat...Musím říct, že cena 6000,- co jsme za ně dal je bombastická a snad všechny jinčí gumy byly mnohem dražší...Jo a možná se trošku víc sjíždí:na přední nápravě mi zbývá asi 50% vzorku, vzadu tak 80% a mám ujeto asi 3000km s nima, ale zase rád řežu zatáčky:)))) Poměr cena/ výkon vynikající a vubec se nebojím protočit občas kola při rozjezdu,hehe.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja s tim jezdim uz rok a pul a nemam s tema gumama zasadni problemy.Jani,ja mi myslim ze budes spokojena.Nazuji je a neres to.
  • Janinka 2.0.16VT
    No ted už to nechám tak,nemám chut je někde nabízet a zas schánět jiné .No a tcháni už roky nemám tak ani to nevyjde :)
  • Brano20VT
    idu vianoce daruj ich tchýni
  • Coupe73
    Nevyhodíš, šup s nima na Sbazar, annonce, bazoš apod. Slev je o stovku a prodat. Malinko proděláš, ale pořád lepší než nedejbože kvůli gumám zničit auto, nebo sebe. Pfuj tajbl...zlikvidovat a rychle. Nečekaně vlítneš do deště, louže, zapomeneš a už lítáš.
  • Janinka 2.0.16VT
    No jo jenže to jsem netušila ,příště už je taky jistě nekoupím ,ale ted jsou doma a nevyhodím je přeci ,že?
  • Hanz16VT
    Jani,dvě jsem koupil letos na jaře 205/45 R16 a na suchu jsou průměrně dobrý,dá se s nima jet i hodně naostro.Průšvich je voda to pak absolutně neposlouchaj!Už bych je nikdy nekoupil.
  • Honza
    gumy jsou jedna z posledních věcí na kterejch bych šetřil... i na blbým favoritovi..
  • Janinka 2.0.16VT
    Braňo díky ,neboj po všech radách si to nejprve prubnu na letišti a v dešti at vím jak se to auto bude chovat a uvidím.Ale díky za upozornění.
  • Brano20VT
    Jani ja som z nějakeho vnuknutia čínského boha srandy kupil goodride na ducato , životnost bola polovičná , hlučnost maximálná a v nájazde z d2 na d1 u Brna som miesto do prava išiel rovno podotýkam že pršalo a vzhladom ktomu že som hodne vyjazdený som išiel s rozumom tak som to ustál ale bol to adrenalin ... takže bacha za mokra
  • Janinka 2.0.16VT
    meetingfuhrer: No už se nedá nic dělat,ted je nevyhodím,musím je holt vyzkoušet.Chyba že jsem tohle vše zjistila pozdě ,no snad to nebude až tak děsné.
  • Brano20VT
    Jani nééééé !!!
  • Luxor
    na suchu je každá guma dobrá :-)
  • _ACE_
    Všechno čínský není automaticky šunt.Jezdím na pneu Nankang a nestěžuju si na normální ježdění OK a v Mostě na okruhu taky dobrý.Jinak třeba Hankook jezdí hodně aut na rally.
  • von Raven
    amadeusi69 ja zase posledni 3 roky jezdim uz jen na neznackach a posledni dva roky jsem si oblibil maxxis ma-v1 protoze jejich vzorek je super na leto, na vodu a dokonce te udrzi dost slusne i na snehu ikdyz to jsou letnaky, vydrz je uzasna, jen jak uz jednou slauchnou tak leti, zatacky si taky nejsem s nima jisty jako na znacce, ale jinak za tu cenu vyborne a da se s nima i ostre jezdit
    zimaky bych ale nekoupil
  • amadeus69
    Ravene já na nich jezdím (denně do práce) sice s bravem ale i tak, prostě říkám jezdit se na tom dá, ale je třeba počítat že ty gumy nedrží na silnici tolik. Taky jsem měl problém že se na nich rychle objevili prasklinky. Celkově jsou i dost hlučné, ale asi záleží na konkrétním typu.
    Párkrát mi někdo nedal přednost a bylo znát že gumy mají velké potíže to je prostě fakt a musí s tím člověk počítat.
  • Coupe73
    To nic :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Coupe73: sorry :)To víš dáma v letech ,už občas blbnu.:)
  • Coupe73
    Pavel :-D
  • Janinka 2.0.16VT
    coupe73:jasně Péťo ,neboj,díky
  • Coupe73
    Tak dávejte pozor, radši opatrně. Myslím že na ně upozorňovali nedávno i v televizi, aby je lidi nebrali. Jednalo se sice o zimní, ale i tak...POZOR
  • von Raven
    budou v pohode a bat se nemusis, a konecne nekdo kdo taky zjistil ze dunlopy urvou volant z ruk ale oholi se dost rychle, ja beru jen letni gumy pokud to byly cos koupila zimaky tak to bych opravdu radsi sel do protektoru vraniku :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Coupe73:no bohužel je už dovezli tak nic nenadělám.Četla jsem recenzí jen pár .podotýkám na letní gumy a dost kladné.Je mi jasné že mohou být upravené.No nezbyde než je oprubovat a uvidíme,je mi jasné že na rychlé prudké řezání zatáček to nebude asi moc dobré ale uvidím.Dunlopy jsem měla,podle mnohých dost dobré gumy ale nic moc nevydržely.No máme to také snížené jsou to 215x45x17 tak snad to půjde.Nejde o to ,že byly levné i když mě čeká nákup letních na Mustanga a to bude o jiné ceně ,takže i cena 1615 kč za kus byla docela fajn.Takže mi držte pěsti at jsou v pohodě .:)
  • von Raven
    uz je ma doma :D
    ale kdo z vas na tom kdy jezdil? ja kupuju taky levne ciny a jezdim dost ostre, pravda ze to mam snizene a rozsirene a to dela hodne, ale zase takova katastrofa ty gumy nejsou, nebal bych se ani nankangu,
    ale jak sem psal hur brzdi a ostre zatacky treba s rozumem
    vsichni kecalkove by meli napsat na cem uz jezdili na coupe pak to bude mit nejakou vahu
    ja tam mel continentaly, fuldy, dunlopy, pirelli... sou dost dobre vsechny, nejlepsi z nich dunlopy ale sly taky nejrychleji srat
    pak jsem mel marix, neco co uz ani nema jmeno a ted jezdim druhy rok na maxxisech a tyhle gumy vsechny vydrzely aspon 2-3x tak dlouho jako znacky vys a stoji o tretinu min
  • Coupe73
    Jani ty je snad fakt koupíš ?!! :-( Fakt bych to nedělal, nedívej se na recenze, které může kdokoliv upravit a nalhat. Mrkni na testa pneumatik a všude stojí těžký mínus.
  • Bystroch
    Nebrat.
  • Janinka 2.0.16VT
    amadeus69:ok díky za radu,snad to bude v pohodě.
  • amadeus69
    Jani z vlastní zkušenosti vím, že tyhle gumy vcelku drží když se s tím jezdí normálně na mokro teda moc nejsou, zvládnou i nějaké to menší blbnutí, ale při brždění se hned utrhnou! Mám je na autě bez ABS, nevím jestli to na coupé bude o něco lepší, ale je třeba s tím počítat.
  • Janinka 2.0.16VT
    Jelo: zrovna tyhle co tam uvádějí to nejsou ale Goodride ano.No už jsou doma tak nezbývá než je ozkusit a uvidíme .Snad se někde nerozmázneme.
  • von Raven
    i ty ciny se daji pokud jezdis predpisove az max +50 k tomu :) pokud ale tomu davas na doraz auta tak se na tom docela blbe brzdi a slabe drzi v zatackach, na to musis furt myslet, jedina vyhoda je ze vzhledem k te horsi smesi co to ma se to nesjizdi jak ty co lip drzi
  • Jelo
    Nejsou to zrovna přesně ty který podle časopisu dTest jsou nebezpečný ? !!!

Jani, nebrat !!

http://www.dtest.cz/testy-vyrobku-59/letni-pneumat iky
  • Fugasik
    Simarik:Kde si to viděl?:D...Líp to jede to jo ale.... :D:D
  • Brano20VT
    Jani néééé !!!!
  • Simarik
    Fugi ale ty máš teď ty velký výkony :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Jo to asi ano ,o zimních píšou že ujíždí ,ale já mám na mysli letní.
  • Fugasik
    Já je ted koupil jako zimáky a nevím nevím.Jen jsem je nasadil a auto začlo plavat :( a za mokra furt jen hrabačky...a to se rozjíždím normálně....
  • Janinka 2.0.16VT
    Pietro-Scuderia Italia: díky za info,obdobné recenze jsem na ně také četla .No tak je vyzkouším a uvidím ,pokud nebudou vyhovovat tak se pak koupí jiné.Jezdíme s autem denně a pokud s tím nebudu sprintit tak snad budou dobré.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja mam na aute uz rok a pul,najeto skoro 10.000.mam ty co maj design jako do V.Nemuzu si stezovat,ale ani jsem nemel moznost porovnat s jinou pneu.protoze jsem hned je koupil kdyz jsem koupil coupe.Urcite znackovy by byly lepsi.Dokonce jsem v sobotu jel s tema gumama na okruhu a nebylo uplne k zahozeni.
    jel jsem i pres 250,a nemel jsem pocit ze by guma nejak nezvladala.
    Ten krat jsem dal za 4 pneu asi 5000kc.
    podle meho jsou o neco tvrdsi nez jiny gumy,ale za ty penize myslim si ze dobra volba pokud jezdite s autem denne.
  • Janinka 2.0.16VT
    Vím že jsou čínské ,cena 160O ,recenze letních tam jsou právě dost dobré.Neberu to v zimě to je jasné ,jde mi o letnáky ,tak nevím
  • Coupe73
    A Čínu nebrat!!!!!
  • Motýl
    Záleží, jestli opravdu chceš Goodride nebo Goodrige. Goodride jsou z číny (jejich klasický švindl z výměnou jednoho písmena, jako je třeba Sony a Sonny atd.) Cena cca 1300 Kč. To bych na tvý auto asi nebral.
    Pak jsou tu Goodrige (celým jménem BF Goodrige nebo BF Goodrich) a ty jsou docela kvalitní. A hlavně ne z Číny. Ale to už nějak zabíhám do nepodstatných detailů :0)))
  • Janinka 2.0.16VT
    Méte někdo zkušenosti s touto značkou? Jaké jsou?