Stále svítí vstřiky :-(

• Luxor
    možná spíš to píchnout na diagnostiku někde kde to umí načíst... Chiplá jednotka jde diagnostikovat v poho, alespoň u 16VT, max. co jsem viděl to zařve ECU error ale stejně to pak funguje normálně...
  • nocarret
    to je hned nebo FB...
  • Britka
    akorád to asi chvilku potrvá...ZAPOMNĚLA jsem své heslooo...sakra! =o))
  • Britka
    yes...mám ho...napíšu tam :o)
  • nocarret
    114328503
  • Britka
    nocarret: :-) nooo zase tak rychlé by to být nemuselo :o) od někoho z klubu?? máš icq?

coupe73: =o)
  • Coupe73
    Britule Britule ty jsi jako přitule :-DDD Doslova a polopaticky. KÁJA TI HO PŮŮŮJČÍÍÍ :-DDD Teda jednotku myslím :-D
  • nocarret
    já myslel že máš 16VT :-) tak to je potom v hajzlu .-) ale myslim že bych jí dokázal sehnat celkem rychle
  • Britka
    :o))
  • Britka
    mám 16v...tam jde i z jiných modelů..??
  • nocarret
    hele já se snažim, ale asi je to marný .-))
  • Coupe73
    tak tak, jedna kontrolká je víc věcí, Karle pujč ji jednotku a vyzkoušet
  • nocarret
    ta kontrolka svítí tak při 20ti různejch závadách bez diagnostiky se to bude špatně hledat
  • Britka
    ...no ale spíš jsem doufala, že někdo tu bude vědět co s tím je :o))
  • nocarret
    jo to by šlo jednu tady mam
  • Britka
    al eprej by šlo ... (teda slyšela jsem to) že když bych sehnala od někoho neupravenou jednotku,šoupli mi jí tam a šla na diagnostiku,tak by mi to prej mělo tu chybu zjistit..??
  • Britka
    to vůbec netušim :-( když jsem jednou s tím jela na diagnostiku (teda ještě když ho měl kája) tak nám mechanik oznamil, že je to načipované, že si to s diagnostikou vůbec nerozumí... (ono by to i souhlasilo,protože nám to jede líp než 2.0 20v)
  • nocarret
    to je nějaký divný a víš jak jí máš upravenou? jinej chip nebo něco víc?
  • Britka
    nooooo s tou si právě nerozumíme :-( mám upravenou jednotku :-( ...
  • nocarret
    to může být spousta věcí, zajeď na diagnostiku
  • Britka
    ..nevíte, čím to může být..??? :-(
  • Britka
    už delší dobu se mí stávalo,že při brzdění motorem z kopce, se mi rozsvítili, ale vždy po chvilce zhasli... Ale teď nastartuji a do 2 min co se rozjedu se mi rozsvítí a svítí stále :-( ...nevím jestli to může mít s tím nějakou souvislost,ale když jedu pomalu (na 1čku) tak auto trošku pocukává... :-((