Výkon zazlobil

• Innocento
    Vojta : Objednej tady coupefiat@seznam.cz Je to člen tady z klubu a pokud to nemáš daleko do Prostějova, tak si ho tam můžeš osobně vyzvednout. Objednal jsem sloupek na 3 budíky 52mm a když jsem ho zkoušel, tak seděl pěkně
  • EDDY®
    Ja mam na 1.8 omezovac na 205 :( ..jde to nejak ojebat? Vypada, ze by se mu chtelo i vic :)
  • Vojta
    Oki zkouknu ty hadice.. Ten budík tam asi bude good dát. Ještě by chtělo najít, kde mají ten plastový držák na sloupek pro budík, který na coupe sedne přesně. Já měl kdysi nějaký uni a musel sem ho brousit , ohýbat a vypadalo to škaredě.
  • nocarret
    máš budík na tlak turba?
    jestli ne tak si ho půjč někde a zkus zda to tlačí jak má

pokud nemáš možnost tak prolez všechny hadice za turbem a taky hadičky regulace
  • Vojta
    Zdarec. Před týdnem jsem chytil roupy a měl sem chuť si zkusit maximálku na dálnici. Auto táhlo moc krásně a cca při 255km/hod najednou škit a jakoby se coupaso přeplo do nouzáku (to ale fiat myslím nemá) , ubralo to dost výkonu a auto začlo zpomalovat. Jezdí dál úplně normálně, nikde nic nehrká, olej neubývá a emulze v oleji zatím taky ne po týdnu, ale jezdí to teď, jakoby mi chybělo pár desítek koní. Tak právě přemýšlím co by to mohlo být. Je větší pravděpodobnost, že se odjebalo něco na turbu, nebo že praskla nějaká hadice (což bude těžké zjistit) , nebo ….. ? ? Nějaké nápady? :-)