Nema "soft" pro tvoje turbo. Je to ten chip o kterem jsem psal.
Vsak vyzkousej, uvidis ze po nabehu tlaku bude trosku cukat.
Pak to muzem preladit Live :)
16Vt někdy nejde do otáček?
-
20:31:34 20.11.2011
-
10:37:25 20.11.2011ok, krosmen má údajně nějaký soft pro tohle turbo, tak mu to zevezu a uvidíme co s tím vykouzlí :)
-
21:31:44 19.11.2011Jednotka v coupe ridi vsechno dle signalu z vahy vzduchu, cili jiny typ turba je klicova vec.
Limity tam jsou z nejakeho duvodu(dostatek benzinu/spravny predstih). Samozrejme ve vsech chipech jsou bud posunuty nebo vypnute uplne.
Chip na "vetsi" turbo tady v cr koluje jedinny a zrovna na tvoje turbo moc vhodny nebude. Co jsem mel tu cest, tak tvoje nema rado vysoky tlak ve strednich otackach(kde ma chip pridano hodne benzinu) takze by ti to kuckalo, napriklad.
Mno a dal neznam bezne dostupny chip, ktery by byl na jine, nez seriove turbo.
Ale netvrdim, ze si tim hned znicis motor, vyzkousene to nemam a ani nemam duvod to pokouset :)
-
19:11:06 18.11.2011vyměnit za nějaký chip by nestačilo? Nebo se jednotka musí nastavit přímo na turbo které tam je?
-
13:46:42 18.11.2011hm,jsem si to myslel,že už se to jednotce nelíbí. Čeká mě úprava jednotky,ty to děláš za kolik?
-
11:25:08 18.11.2011Kokin: Jednotka 20vt ma v sobe "omezovace" ktere hlidaji prutok vahy vzduchu v urcitych otackach. S vetsim turbem se jednodusse dostanes pres ne a tim padem se jednotka snazi ochranit motor.
Ty omezovace se samozrejme musi zmenit dle uprav motoru a nebo zustat pod nimy :) -
07:59:20 18.11.2011vyřešil jsi to nějak? Mám 20vt,mám tam větší turbo a pumpu,při 1baru vše ok ale jak to zvíším na 1,3 tak taky jednou to jde normálně do otáček a podruhé jako by to skočilo do nouzáku a víc jak 4 tis nedá. Chvíli mi to dělalo když tam to turbo bylo úplně nové,to se i rozsvítili vstřiky ale pak se to srovnalo a dobrý ale když dám větší tlak,tak to dělá zase asi by chtěla upravit jednotka.
-
20:01:57 4.2.2011tak mu to nekdo nafotte kluci jak to ma byt ja to z meho coupe vyrval..:D nebo odkud jsi?
-
19:53:14 4.2.2011sakra chlape mas druhe auto na dily tak se podivej jak jsou ty podtlaky zapojene, pripadne vem i ty civky zkus to prehodit mas to vse po ruce, tady co ti radime je strileni od boku co by to plus minus mohlo byt, nebo to odvoz nekomu kdo dela auta at ti to udela, tady z deseti rad muze byt jedna spravna anebo ani to ne...
-
17:46:52 4.2.2011to vypada co tady popisujes ze ti to hupsne do nouzaku... kazdopadne jak pise Karlos, vymen palivovy filtr stoji par korun a autu tim jen prospejes, kolikrat je v coupe puvodni jeste z italie..:D jestli to nepomuze sel bych dal zkouset, dilu si psal ze mas dost, tak zkus tu labdu, 16VT ma pouze jednu a to hned v prvnim kolenu u turba..
-
18:43:34 6.11.2010http://www.fiatcoupe.cz/forum/technicke-dotazy/654 9-16vt-nejde-do-otacek/
tj. v mém případě prohozené detonační čidlo s potenciometrem klapky, nezapojený MAP senzor - prověř že ty to máš správně
-
12:35:33 6.11.2010palivový filtr? nebo napiš víc jak se to chová začne to škubat nebo to prostě víc jak 4 nedá?