Jaký benzín?

• manny
    proč nejít rovnou ke zdroji? viz http://www.coi.cz/cs/tiskovy-servis/vysledky-kontr ol/pokuty-ulozene-za-prodej-nevyhovujicich-phm.htm l

dole je ke stažení dokument s přehlednou tabulkou, ve které je všechno, co by běžný člověk měl vědět. Jen nechápu, proč když tam jsou vypsané eseróčka s názvem společnosti, tak proč nejsou zapsané i jména soukromníků (je tam jen Podnikající fyzická osoba).
  • Feki
    Verva 100 je super...
    Elkare,seznam těch stanic je na netu,na novinky.cz např.
  • von Raven
    tak sem cepnul v nedeli u benziny vervu 100 premium a zatim nevim, po dalnici to valilo hned ale to tam byl zbytek v-poweru a dal uz byla normalni cesta a v pondeli hladko jak cyp tak sem zas fiata schoval
  • Elkar
    Nestudoval tu někdo seznam těch stanic?
  • Ice-Man
    takže nové info makro je od petrotrans takže benzina. omv a shell naváží naprosto stejný benzín minimálné na moravě takže kvalita je spíše podle kvality uskladnění té které stanice( stav tankerů)
  • Torkey 20VT
    info z nejednoho servisu a rozboru paliva.. nejlépe je na tom benzina a omv .. shell má v těch nádržích nablito.
  • Ice-Man
    když už se tu řeší benzin máte nekdo zkušenost z benzinem u makra??
    u nás tam totiž mají 98 za zajímavou cenu
  • jardast
    Jak už jsem někde psal : jsem na auta střevo ale rád se učim a radši se zeptám než abych něco pos*al :-D :-D
  • Mila84
    jardast nafackuj si:-) Souhlas Verva je nejlepší
  • Innocento
    Dřív mi přišlo k smíchu řešit, jestli to jede líp, když natankuju jinde. Ale poslední dobou mi přijde, že ten benzín dojebávají takovym způsobem, že už je změna holt poznat.
  • Feki
    Souhlasím s Ajsmenem..
  • Ice-Man
    momentálně je nejlépší "prémiové" palivo VERVA aspon u nás jo.

protože u nás shell a jiní nedodávají stejný benzín jako je třeba do německa a to je prostě fakt. ověřený
  • _ACE_
    OMV 100 je dražší ale zase levnější než Shell 100 a auto má menší spotřebu a motor jde o poznání tišeji a pravidelněji.
  • Innocento
    Tušim, že to bude "honosnej" název, ale realita bude jiná.
  • Innocento
    Je docela dost zajímavý, že už jsem narazil na několik stojanů Benziny, kde jsem bral Vervu 100 a měla štítek, kde bylo oktanový číslo 98. Zkuste se kdyžtak někdo podívat, až to budete tankovat, jestli je to tak všude.
  • von Raven
    no ja bych rek ze Shellka je v pohode, ale smejdi co to tam provozujou ne, treba kdyz jedu na Shell v Ostrave-Porube tak nikdy zadny problem, kdyz vemu na Shell v Novem Jicine tak se mi to zdalo jine ale zadna katastrofa, kdyz byla jeste v Bilovci tak to byla sracka jak po vytopeni, taky brzo skoncila pac na to lidi prisli a prestali tam jezdit, obecne se tam vystridalo vic znacek ale nevim jestli i vic vedeni, treba je to jen v tom
  • Feki
    No pozor,vy tolik fandite Shellce ale je to prave ona kdo neprošel pred 2ma roky kontrolou s obyc.benzinem..A muzu vám rict ze tady v severních cechach znam min. 2 Shellky kde kdyz vezmete 95ku tak tak je i na aute znat ze je to sracka nehledě na to ze na ni nenajedu zdaleka tolik km jako na stejnooktanovy palivo napr. z Benziny..
    Nejsem clovek co ma na to furt kupovat nejdražší benzin na nejdražších benzinkach ale muzu vám rict ze na Shell beru (kdyz uz musim) jen Racing,jinak nejlíp vemu 100 Vervu na Benzine..A ze je draha?No bežně mi ta 100ka vydrží mnohem dyl než 95ka.Min jak 98 uz proste neberu..Kdyz fakt nemam hodně suchou peněženku
  • ZdenysM.L.
    Jezdil jsem do 1,8 hodně benzínů i ONO a všechno na prd houpání otáček volnoběhu chcípání motoru.Ted jezdím 100 od OMV a je to ok problémy pryč.
  • JardaITC
    letecký benzin:-D

• von Raven
    ty dve asi projdou inspekci i u nas, ale od ledna lijou do benzinu vsichni sracky a benzin jak tu byl kdysi uz nikdy nebude
  • sebo 1.8 16V
    Na Slovensku Slovnaft a Shell ujde aj 95
  • von Raven
    95 se u nas hodne ojebavaji a s tema srackama co tam primichavaji stoji vsechny kompletne za hovno
    98 je aktualni reseni, ale ne benzinka Venca honic za hrbitovem, to je vojeb jeste spolehlivejsi
    100 a vyssi neni na nas motor, neuskodi, ale je to jen o lepsim pocitu a prazdnejsi srajtofli pokud to neni lgp se 110 oct :D tam to jde vyladit ze to jede i lip jak benzin a zere min a stoji min :D
  • sebo 1.8 16V
    95 až 100 ale vraj využije len do 98 nemám FC ešte tak vyladené aby som niečo poznal mam ho hádam len pol roka Poradím skorej dávaj don 95 overenej pumpe A setri korunky niečo sa určite poserie
  • jardast
    Omlouvám se za debilní dotaz :-D :-D můžu do svý 1.8 lejt 98mičku popř 100vku?