Samovypalovací barva na brzdiče

• Janinka 2.0.16VT
    Ace: no právě ,mně jde o to aby vydržela i při zátěži-tedy opakovaném ,prudkém silném brzdění.
  • _ACE_
    Měl jsem taky brzdiče udělaný obyč.akrylem vždycky na všech autech to vydrželo na coupé do soboty na okruhu v Mostě jsem ji spálil.
  • Janinka 2.0.16VT
    Jj už jsem četla ,proberu to s Ládou a dám Ti vědět
  • Simarik
    hmm, Jani FOLIATEC je výrobce doplňků, já nabízím barvu(sadu) - odmašťovač + barvu s tužidlem, barva ve spreji obyčejná je matná a jakejkoli oděr ti ji sundá,akrylát se oloupe jak budeš brzdit

mrkni na net - barva na brzdy foliatec
  • von Raven
    kazde tesco ma za par kacek barvy na 650°C ve spreji, staci parkrat presriknout a zadny nater stetkou se tomu nevyrovna
  • Janinka 2.0.16VT
    To vůbec netuším
  • Feki
    Fakt bych se toho nebál,sprintuju porat,na dálnicích litam v maximu a občas bylo potreba při prekérce rozzhavit kotouče do ruda a barva ok.Ale ja to udělal jen proto ze jsem měl uz doma barvy..Jestli budes kupovat novy,neni na škodu si připlatit za samovypalovaci..
    Ale nevim,mám zkušenost jen s jednou samovypalovaci barvou ale nejsou vsechny samovypalovacky matný?
  • Janinka 2.0.16VT
    Feki:No nejsem si jistá ,ono na těch občasných sprintech to chce aby to vydrželo.
  • Feki
    Ne Jani je to akorát od firmy FoliaTec..;)
    jinak samovypalovaci barvy se samosrejme delaj,jeste mám doma černou od Standy,ale na brzdice stačí i obyčejná akrylová barva..Taky to mám rozebrany,obrouseny a natřený obyc základem a obyc akrylkou.A na to ze je to žlutá tak po roce vcelku dobry..
  • Janinka 2.0.16VT
    Pokud je tojen folie to ne,já potřebuji barvu,červenou.
  • Simarik
    jani mám doma foliatec červenou sadu na brzdiče ale nakonec sem na ni zapoměl a zůstala mi ve skříni :-) mám to i s fakturou za 500,- je volná
  • Janinka 2.0.16VT
    Asi se to tu již řešilo ale nenašla jsem to.Je něco takového?