tak tohle se mi moc opravovat nechce.. spíše bych radši sehnal obě trubky někde bud nové nebo starší, ale v dobrém stavu.. ale když vlastně nevím na co konkrétně se ptát nebo co shánět.
Bude to ale určitě okruh mezi olejovým chladičem a tm motorem teda.
Marcel v zimě s autem nehodlám jezdit ale rád bych to přes zimu dál dohromady aby to na jaře bylo v cajku.
Ztrácí se olej
-
13:37:25 28.10.2010
-
00:59:47 28.10.2010tyhle trubky s intercoolerem nemají vůbec nic společnýho, Coupe nemám, ale tipuju že když ti z toho kape olej, bude to okruh mezi motorem a olejovým chladičem. Ty trubky a nalisované hadice na nich jdou znovu přelisovat, ale to všechno jen někde, kde se zabývají hydraulikou. V Brně bych věděl kde, ale jinde ti asi neporadím. Už jsem si takhle nechal celkově dělat podobný okruh a uplně levný to nebylo. Být tebou, tak bych to zatím neřešil pokud po utažení olej nebude vykapávat, nebo aspoň koupil na každou stranu ještě jednu sponu ať je to stažený dvojitě.
-
21:26:12 27.10.2010nikdo nic?
-
20:58:26 26.10.2010tak sem mi začal ztrácet olej a to docela rapidně.. takže dneska jsem konečně sundal kryt pod motorem.... sice jsem se zhrozil jak je to chycené od koreze... pravá strana byla dost umazaná od oleje taktež kryt motoru... po nastartování začal kapat olej z místa na fotce (označené červeným kroužkem) jedna spona byla povolená po dotažení to přestalo uvidím jak to bude časem. Nicméně ty trubky sou v hrozném stavu..dá se to někde sehnat? Typuju dobře když si myslím že to sou trubky mezi olejovým chladičem a intercolerem ?? dík za rady.