-
18:11:03 17.3.2011
mozna uhliky na nem nestihaji, nebo uz jsou jete, nebo regulator, nebo nejaky studeny spoj na diodach... asi bych taky zacal altikem a ukostrenim
-
10:17:42 17.3.2011
Další záhada
Zlobí mi cupecko :) Ve vysokych otackach/rychlostech 240 :) Mi pohasínaji kontrolky svelel atd,.. PS: Jinak mi to vcelku neva koukam na palubku jenom kdyz lamu rychlostni rekordy :D Ze by to byl altik?
-
06:10:38 17.3.2011
nnzc doufam ze uz to mas funkcni, vyborna prkotina za par korun
-
05:51:57 21.2.2011
http://www.levnealarmy.com/modul-pro-automaticke-r ozsvecovani-svetel-univerzalni-se-080/d-70344/
vytoc volant o 90° a najdes pod nim sroubek, pak na druhou stranu a vyhod druhy, pak zespoda za volantem je asi 4-5 sroubu, pak sundas ten plast co je za volantem
levy horni konektor ma radu kabliku, z te horni jsem myslim vyhodil treti zleva zluty (kdyz tak konektor rozpoj, jeden kablik vyhod at ho muzes zas nacvaknout zpet kdyby to nebyl on, startni a zapni svetla, jak se neroznou potkavacky tak to byl on) no ale myslim ze to byl ten treti zluty, tak ho pak rozstrihnes
spodni cast z konektoru muzes nechat jako +12 at to neni seple furt a muzes svetla i vypinat to prijda na zluty kabel jednotky
cerny je minus vemes odevsad z kostry
modry je vystup z jednotky a ten das na rele viz schema
rele ma zase kostru a plus to dej treba z klicku nebo trvale nebo z toho spodku konektoru to je fuk
a z rele leze 87 a tu napojis na ten puvodni zluty co jsi rozstrihl
svetla pak muzes nechat trvale zaple jako vsichni, klickem se vypnou ale naskoci az nastartujes ne kdyz jen otocis klicek
super vec za 218,- nechapu proc tohle fiat neumi od vyroby
-
05:14:47 15.2.2011
spatny kontakt na tom balastu ktery vynechava ale nevim jestli napajeni +12V nebo od balastu na xenon, spis bych tipnul na napajeni pac nema co zrat a tak zhasne a pak uz jen bzuci a nenaskoci
tohle mi delalo pri startovani, taky odber startu je zhasnul a pak naskocil uz jen jeden, namontoval jsem si automaticke zapinani svetel az po startu motoru (nezamenovat s tim co mame origos kdy to zapne svetla po klicku)
-
05:00:27 1.11.2010
tak jdi po tomhle dratu pac ten je jeden a ovlada obe svetla, dal uz se to pak deli na dve strany
-
09:39:28 28.10.2010
Dik, o tomhle vim. Zajimalo me, jestli nekde hluboko v palupce je jeste nejakej konektor co ma neco spolecneho s osvetlenim.
Jinak diky za rady.
-
07:38:28 28.10.2010
no dyt rikam, za volantem, predstav si jako bys ho sundal a pak vidis jen tu stredovou tycku a kolem ni je plast ze dvou dilu, zprava do neho strkas klicek abys nastartoval, tak ten sundas a v leve horni casti jdou konektory svetel, tam sem strihl tusim druhy zluty drat a propojil s automatickym zapinanim svetel po startu, takze na ten bych se zameril jestli ma dobry kontakt pac ten hasne potkavacky
p.s. volant sundavat nemusis, ma to asi 6 sroubu zespoda a jak otocis volantem o 90°tak pod nim jsou dva male co to drzi taky
-
21:08:37 27.10.2010
a za volantem dal v palubce je taky nejaky konektor na svetla?
-
18:46:21 26.10.2010
leva vyska jede z boku palubovky
svetla jsou svazek vlevo nahore jak sundas plast za volantem pred budikama
-
16:26:28 25.10.2010
Tak bud packa a nebo palubovka. Protoze to dava smysl. Predchozi majitel se v tom hrabal. Auto nemelo volant a vyselo tam hromada konektoru. Ten byl dodan tesne pred koupi. Nehraje mi leva vyska protoze neni asi zapojena. Ok. rozeberu pres zimu palubovku a zjistim co je blbe zapojene.
-
14:02:41 25.10.2010
malo voltiku a prechodove odpory uz na kablu pred balastama, pokud ale hasnou oba tak nevrtal si treba do palubovky pac za volantem jen vpravo nahore svazek dratu v konektoru co se jim ovlada zapinani svetel...zluty drat myslim
jinak kdyz sem mel xenony a trvale zaple svetla tak otocenim klicku startly a startem motoru zhasly a znova naskocily, nekdy ale uz jen jeden, tak sem si koupil modul SE085 nebo tak nejak, je to univerzalni zapinani svetel po startu a to nahodi svetla az bezi motor
-
11:13:33 25.10.2010
Mě občas zhasínalo pravé, ale jen když jsem zapínal světla páčkou pod volantem. Teď je mám zaplé pořád a je klid, tak že může být špatný kontak i v tom přepínači.
-
09:45:17 25.10.2010
V pojistkach pod volantem uz jsem hledal x krat. Menil jsem i rele.
Tak jestli povidas, ze kazde svetlo ma svoji pojistku, tak to kratas nebude.
Jeste mi bylo razeno abych to jeste jednou ukostril. Ukostril jsem to ale zase na +- baterku. Jeste to skusim ukostrit na kasli. A pak to muze byt jedine chybou dodavky proudu.
-
09:34:32 25.10.2010
aha no to je jiná
ale vzhledem k tomu že mam pocit že každý světlo jako L/R má vlastní pojistku, hledal bych problém první v pojistkovce
-
09:28:29 25.10.2010
Vis, me zhasnou oba soucasne. Tak premyslim ze vymenim asi komplet kabelaz na kapote a ve svetlech. Minule kdyz jsem tahal vybojku z cocky, tak jsem si vsimnul ze je tam popraskana buzirka na dratech a med je pekne cerna poblem u fiata. Tak je mozna ze nekde se ten kabel dotyka a skratuje oba startery. Fakt uz nevim čim by to mohlo byt. Nebo me napada ze mam vhajzlu baterku nebo alternator. ( ted nevim co dodava proud do starteru xenonu a jestli tam musi byt stejnej produ bez vykyvu. ) Nebo tam mam proste studenej spoj. Prote kdyz to zhasne tak uz to nenaskoci. a duvod stale nevim,... :(
-
22:14:36 24.10.2010
jo vyhodit koupit nový startér nebo lampa v háji
-
22:06:45 24.10.2010
Ma mel taky nekdo tenhle problem?
Nejake napady?