pískání střešního okna

• Tommy Angelo
    Majster namaž to silikonem až změkne guma a pokud vím jak mě vždycky vozíš tak sem se všiml že máš na střešním okně zevnitř značku výrobce tak koukni na net a když tak se tam podívej jestly tam ta guma nebude na objednání a jak nic tak tam zavolej kámo.)
  • Carlos 20vt
    Dej něake těsnění mezi hranu okna a to těsnění.Hvízda to kvuli toho,protože tam je velká mezera.Promazání a podobné věci nepomužou:-)Origo okna tam mají mezeru tak tak 2,3mm a na tvojem coupé je myslím kolem 1cm.Prostě něčím vypln tu mezeru a bude to ok:-)
  • Turok
    Coupe oki díky zkusím promazat a případně doklepnout ale s oknem jsem nic nedělal, tak uvidím.
  • Coupe73
    Jestli je to origo šíbr tak určitě ve fiatu, ale tam to bude ranec. Zeptej se tam kde dělají střešní okna. Guma bude unavená a nebude tolik dolíhat. Jinak jedině, že by jsi tam něco dělal a odklípnul si jí, ale podívej se a zkus jí jen jakoby doklepnout. Možná bych jí zkusil promáznout nějakým krémem, jestli není jen ztvrdlá, ztuhlá.
  • Turok
    Phoboss ty tu nespamuj..
    a nemel blbosti, předjiždím normálně když je to bezpečné.
  • Turok
    to stačí jen taková blbůstka? kde se to dá sehnat, normálně u fiata? Protože tam není origo fiatacké střešní okno.
  • Phoboss 1,8 16V
    SPAM:
    To neřeš... máš to jako bi-turbo :D jedno hvízdá u motoru a jedno v kabině :D

Protože jak budeš pořád předjíždět v momentech kdy jede proti tobě auto tak tu dlouho nebudeš... to jsem ti minule zapoměl vytknout:(
  • Coupe73
    Kup novou gumu :-)
  • Turok
    Zdravím dotaz na někoho se střešním oknem.. při 150 mi to začné pískat je tam asi někde netěsnost.. dá se to nějak utěsnit?? ale zároveŇ aby to šlo dál používat?? není to žádná hrůza ale docela to obtěžuje.