Klepání v př. nápravě

• von Raven
    neuverite ale to same sem zazil ted v sobotu.... uvolnene zavazicko na plechovych kolech, drzelo ze neuletelo, ale klepalo se jak psovi ocas, slysitelne vzdy od 60km/h pri otoceni doprava
  • kisik
    Mrkni jen tak ze srandy jestli mas na poloose ten bazmek (tusim ze je to ta viscodrive) a jetli ty imbysy nejsou povolene .. mel jsem podobny problem ..
  • ZdenysM.L.
    Tak komplet závěs kola rozebrán a nic všechno ok.Mechanik říkal silentblok na převodovce .Kolik stojí ty silentbloky na 1,8?A co má zatočení kol společnýho se silentblokem na převodovce?
  • Vojta
    Taky mi klepe vepředu a zároveň se klepe hrozně řadička když má 6ku...taky to svádím na silentbloky motoru.. Kolik jich tam je? To asi nebude levná záležitost je všechny nechat vyměnit že?
  • Alejandro
    silentblok motoru...teda pokud to nezačalo zrovna po té výměně
  • Venca Cheb
    mě to dělalo vrchní uložení tlumiče .... vyměnil jsem uložení a byl klid, teda jen 14 dnů, pak odešel tlumič a vymlátil nový uložení :-D
  • K0K1N 20VT
    mě to dělalo něco podobného, špatně jsem při výměně utáhl pružinu (blbec) na tlumič a vymlátilo mě to uložení tlumiče, zkus zahejbat ze zhora tlumičem v uložení a když se ti to bude vyklat v té gumě tak jsi to při výměně pružiny asi taky málo dotáhl a vymlátilo se ti to. třeba ti to dělá neco jiného ale aspoň nějaká rada no :) ps: taky mě to dělalo když jsem zatočil.
  • ZdenysM.L.
    Jiná možnost než ten plech?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    plech co kryje spodní čep... klepe o kotouč
  • ZdenysM.L.
    V přední nápravě mám nové tyto díly : tlumiče, pružiny,stab. tyčky,uložení obou ramen.Když jedu po kostkách a zatočím doprava tak slyším kovové klepání (jak když lítají kuličky v plechovce) z levého kola , občas je to slyšet i při jízdě rovně po kostkách.Co to může být?