Olejové čerpadlo

• Luis
    čus, dnes jdu na pet na trenink takže jak skončím tak se ozvu a můžem dát někde sraz, třeba bude mít čas i syky :-) vidim to kolem sedmé - osmé.
  • Lutor
    Uplatky nebrat :-))) Rodriquezi pokud to budeš chtět opravyt tak se mě ozvy pokecame co a jak 602 434 509
  • Rodriquez
    za kolik by mi v tom servisu v napajedlích udělali komplet rozvody a komplet přetěsnění motoru??? stačí orientačně, jestli tam máš nějakého známého klidně mu něco šoupnu do kapsy pokud to nebude vše účtovat :-D
  • Rodriquez
    zítra bych klidně mohl taky ale až tak po šesté,
  • Luis
    no dnes čas nemam ale zítra bych se vysral na trenink tak se muzu stavit ap okecame, pokud na me nebude mít čas syky abysme pořešili světla...uvidime...
  • Rodriquez
    Ze zlína přímo ne, z Tlumačova, mužeme se domluvit někam posedět a probrat to co se kazí nejvíc, mám jej teprve chvíli tak se zatím rozkoukávám......moje numero je 777219157, tak kdyžtak napiš, v pondělí ráno končím noční, kdyžtak ve středu odpoledne...to mám klid...
  • Luis
    odkud ze zlína jsi? já jezdím servisovat do napajedel. pracuje tam Lutor 602 434 509- ma taky coupe a vyzná se v nich tak by ti mohl poradit.kdyz tak mu řekni že máš číslo od Luise. mrkni na http://www.asnapajedla.cz/
  • Luigi 16VT
    Já je dával před dvěma týdny (kvůli tomu jsem nedojel na sraz ...) a bylo za 6.000 + DPH.
  • Rodriquez
    Dnes jsem se ptal ve zlíně nakolik vyjde olejové čerpadlo, tak řekli mi Kolem 8000,- není to moc??? stejně musím vyměnit půl motoru :-) koupil jsem to po nějakým vandalovi který na to úplně kašlal... no hrůza!!! ale takový krásný auto stojí za opravu... Příští týden mě čekají komplet rozvody a komplet přetěsnění motoru, tak se mrknu i na tlak na čerpadle, snad to bude dobrý....
  • turbo
    hele setkal sem se i s ucpaným sacím košem ale u jinýho auta a ten to zadřel.Je to ale sundat vanu a to ty kvůli těsnění musíš a tak uvidíš.
  • Kefalín 20V
    Já jsem měl podobný problém a po výměně čerpadla se to zlepšilo jenom trochu, nemusí to být ono. čerpadlo stojí asi 12.000 a dá se sehnat i levněji, někde i za 8.500 asi, ale už si to nepamatuju. Další cca 4.000 za montáž, musí motor ven. Dělali mi to bez vyndání motoru a utrhli mi dva silentbloky takže nedoporučuju.
  • Edrig
    No třeba volná ložiska na klice,takže nekladou odpor průchodu oleje.
  • Luxor
    projdi si starší témata, může to být spousta věcí...
  • Rodriquez
    Prosím poraďte kde a za kolik
  • Rodriquez
    nevím čím dalším by to mohlo být, nový filtr,nový olej 10W60, ale musím vymenit těsnení olejové vany, nějak mi to sem tam kape....
  • Edrig
    A je to čerpadlem?
  • Rodriquez
    Prosím poraďte mi na kolik vyjde olejové čerpadlo na 2.0 16v (bez turba), pomalu mi padá tlak oleje, tak nechci nic ponechat náhodě, jo a ještě,jaký olej doporučujete? Nalil jsem tam Castrol (plnou synt), ale četl jsem o Selenia, tak nevím.... poraďtě