snímáč otáček vačky coupe2.016Vt?????????????

• wejwy
    Tohle je jednoduchej motor, všude máš rysky, takže rozvodů se bát nemusíš
  • Tommy Angelo
    no wejwy moc děkuji za rady kámo dobre to vědět,se ani nedivím že to nejede tak že to znamená rozvody dolů:(((((
  • wejwy
    tak podle fotek to dojde každýmu, ale proč je jinde než má být? Protože jsou prohozený vačky. Na sací vačku ten snímač nenasadíš. Až je budeš prohazovat z5, tak hlavně zkontroluj i kola, na těch taky záleží, nejsou stejný. Podle čísel co jsou na nich vyražený už to dohledáš, který je který, nejspíš ten motor skládal nějakej los kokotos :-) Měl bych docela strach, co tam je dalšího takhle zkunděný.
  • Tommy Angelo
    díky moc hoší a wejwy a kdy bych tomu nerozuměl tak asi nepřijdu na to že snímač není na vyfukové ale je na sací.)ale to já jenom tak:)
  • wejwy
    pokud i ty chceš aby to jezdilo, tak by si to měl dát někomu kdo o tom motoru něco ví, do tebe bych to moc neřekl
  • wejwy
    přesně tak, když ho odpojíš, motor běží dál. Ten snímač má být na výfukový vačce, protože jen výfuková vačka má na ten snímač zářez, jestli to máš na sací, tak je něco hodně špatně. Nejspíš jsou prohozený vačky :-)
  • nocarret
    no to teda opravdu není, ale můžu tě uklidnit, i když ho odpojíš motor musí běžet sice blbě ale běží
  • Tommy Angelo
    Tak jsem se koukal na všechny fotky coupe 16Vt na google a všechny mají snímač otaček vačky na první vačce u chladiče tak že to asi opravdu jedno není.
  • Tommy Angelo
    ahojky lidi dotahly jsem jedno nepojizdne coupe nepříšel na to borec proč nejede neměl ani o tom šajnu co si koupil nejelo totiž ani jak ho koupil on myslel že to spraví amatér a myslím si že zavada je na snímači otaček vačky je přidělaný na čerstvem silikonu a já ho mám na svém byvalem vyhořelém na přední vačce co je blíž k chladiči a na tom co jsme dovezly je na zadní vačce blíž k zadní stěně nebo to je jedno na ktere vačce je? ale myslím že to jedno není ne???