Startovací tlačítko

• Scoupe
    min nez ve fiatu..:D:D ale myslim ze to je opravdu zbytecnost za ty prachy se da poridit neco uzitecnejsiho na auto.. 1500kc...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a kolik koštuje to pluskové?
  • Scoupe
    mam tlacitka asi 2 jedno z LE a druhe z pluska..:)
  • Simarik
    a proto mám original z LE vč. spínačky. sice je to jen frajeřinka ale není to prasečina ani žádnej CHINA bastl
  • Coupe20VT PLUS :-D
    omlouvám se, nebudu ti kazit kšeft... nemyslel jsem to špatně a ty víš, že už dloooouho čekám až nezařadíš 1 :-D

ty nemístné odkazy mažu.
    samozřejmě nebudeme se tady bavit, jestli to k něčemu je nebo neni. prostě je to fajn origo frajeřinka...
  • Ravic inesperto
    honza...souhlas...nehlede k tomu ze stejne u coupe musis otocit klicem a pak az mackat tlacitko....a pri zhasnuti motoru zase otacis klic...takze zmacknuti tlacitka je ukon navic
  • Honza
    technickej dotaz.. k čemu to je?

k machrování?

U závoďáku kde přepínačema zapnu pumpu, zapalování a následně stiskem tlačítka startuju motor to chápu..

Ale když mám klíč kterej mi otočením vše zapne a následně i nastartuje motor je pro mě startovací tlačítko zhovadilost-i když línej nejsem, tak bych to tlačítko i kdybych ho měl nepoužíval, pokud by nebyla bloklá spínačka..

radši bych uvítal spínací skříňku na levé straně.. což je takový retro ze 60 let.. levačka startuje, nohy si hrajou s pedálama a pravačka řadí za 1.. to by byla pro mě větší machrovinka... ale to měli všechny sporťáky a závoďáky v daný éře, kdy se např. na startu Le Mans dobíhalo k autům..
  • Dr.Ravic
    nezlob se na me, ale to je jak srovnavat triko od cinanu a original...
    mozna funguji stejne, ale vsichni vi co jsi zac...
    origo je origo
  • Dr.Ravic
    4500 stojí LE, pluskový je dražší
  • Simarik
    přesněji 4500,- za tlačítko :D
  • Dr.Ravic
    mám doma palubku s pluska i s tlačítkem...
    chci za to 2500,-
    jinak tlačítko seženeš ve Fiatu, ale chtejí za něj něco okolo 5000kc
  • Simarik
    někdo ho tu nabízel s celou palubkou, tušim Dr.Ravic, samotné asi neseženeš... já na něj čekal 2 roky :D
  • Coupe
    Kde bych sehnal to originalni fiatove startovaci tlacitko?