zblaznila se mi ručička od teploty vody :-/

• Britka
    syky: díkyyyy :o)
    Honza: no to doufám,že ne...málem jsem měla zástavu srdce,když jsem si to přečetla... =o)
  • Honza
    ztrácela voda jo?

a popravdě - dělám ve vývoji brzdovejch systémů a poslední dobou se produkujou strašný sračky (díly z indie, iránu, číny..) a pak se to cpe do všech aut od VW, přes píču po PSA Toyoty a hondy-vše s ohledem na co nejnižšší cenu..kvalita tam taky musí bejt, ale ty díly jsou teď projektovaný tak na 5-7let nebo 300tkm.

a největší prasata jsou v tomhle ohledu japonci+VW, a nejvíc konzervativní italové, který o zlevňujících novinkách na úkor kvality a výdrže moc nechtěj slyšet..
  • Elkar
    no jo... tak francouz tam to bejvá tak že jedno auto je držák a hned to co sjelo z linky za ním je sračka.

náhoda no.
  • Mertix
    s mladou sem měl nový auto se zárukou, Peugeota 207, 1,4 Vti, 95 koní, během roku a půl sme s nim byli 4x v servisu, naposled se podělal přesně 14 dní po záruce, ale zase něco jinýho, Domanský 2 měsíce nevěděl, ani borci z Německa od Bmw a tak, nakonec měnili 20 věcí, a prý všechny byli ko, oprava 29tis, tak si kup nový auto, jo a mělo najeto 33tis nakonec, a nebyla to nejlevněší verze...
  • Syky
    ja mam auto 4 roky a krome pravidelneho servisu jsem menil pouze civku a rameno.....

jojo zaruka skonci a je to zdarec stare auto....

a kdyz uz za tu dobu co mu skonci zaruka se neco vysere,tak na tu svoji vranu sezenu dily za smesnou cenu oproti tady tem ZARUCNIM...ale to je na delsi debatu..
  • Syky
    Kája.Š 1.8 HGT: draku delam ve skodovce komplet se vsim 7 let....a rikam uprimne a ze zkusenosti.....

ZLATA MOJE VRANA STARA 11ROKU!!!!!!!! ;)
  • Mertix
    Joo, čidlo vody, se-e se to u všeho, dost velkej problém Ochcávek, a podobných skoro NOVÝCH AUT, ale je to jen čidlo, věc, která nevydrží věčně...
  • Brano20VT
    Honza vždy poteší
  • Honza
    nebo taky prasklá hlava, nebo jiná netěsnost a dělaj se ti tam parní bubliny
  • Syky
    snimac teploty chladici kapaliny...
  • Syky
    cidlo tepla....
  • Britka
    dnes jsem se byla projet, a v době když mělo být auto už zahřáté, tak se mi ručička na teplotu vody zbláznila a lítala nahoru-dolu-nahoru-dolu... :-( pořád mezi 50 a 90 stupni...nevíte čím to může být??