Chcípaní 20VT

• DAVE20VT
    Zahada vyresena vaha vzduchu:) Chcipalo to proto ze se to utopilo.

Po precteni smazte. Dekuji:)
  • Simarik
    ne ne potikem sem se zbavil houpání za tepla a přichcípávání při brždění ! starty řešim stále ale zítra má dorazit čidlo tak hned zkusím a kdyby to nepomohlo tak to mám přijet znova napíchnout !
  • K0K1N 20VT
    ahoj simarik, takže celá ta záhada s chcípáním za studena byla v potíku na klapce jo (za tepla se mě auto chová uplně mormálně)?
  • Vojta
    A už to máš opravené Simariku?
  • DAVE20VT
    OK diky:)
  • Simarik
    jj ukázala, projeli sme celou elektriku a tohle jediný ukázalo nesmysly ! vysvětluje to i případ že po startu nám neběží ''sytič'' kdo by ho taky spínal když je venku 50 ve stínu. ukázalo to jak na běžícím motoru tak i na chcíplím
  • DAVE20VT
    Ukazala ti to diagnostika?
  • Simarik
    má na to vliv potik na klapce,teplota vody a vzduchu, mě se to dusí a střídaj se mi směsi bohatá a chudá, teploty vody 13 teplota vzduchu 50. tak sem objednal novej - Kelly 1800,- Elit 1700,- Maleček 1560,-
  • DAVE20VT
    Mam trochu novy poznatek, mam tak bohatou smes ze se mi utopi:/ To krokac, ani snimac klapky asi delat nebude. Nevite co by to mohlo byt?
  • amadeus69
    Už jsem to psal vedle do tématu, taky bych řekl že vadnej krokáč. Vzhledem k tomu že je ovládaný jednotkou tak může být OK ale na základě nějakého vadného čidla, nebo snímače ho jednotka blbě otevírá. Obávám se že vadnej krokáč diagnostika vůbec neodhalí! Zkus si ho nejdřív od někoho půjčit a vyzkoušet.
  • Mertix
    autoservis kohout má supr diagnostiku...
  • DAVE20VT
    Zkusim to napichnout na diagnostiku, neznate nekoho DOBREHO z Prahy? Radsi zaplatim nadsencovi nez kokotum z fiatu.

Dekuji za kontakty!!!!
  • Simarik
    zkus to napíchnot,mě to zdechá po startu a PC tvrdí že čidlo teploty vzduchu hlásí cca 50°C, může to dělat cokoliv
  • DAVE20VT
    To zni jako by jsi to uz zazil?:) Zkusim budu jen rad diky:)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    krokový motůrek na volnoběh...
  • DAVE20VT
    Ahoj odborníci, mam na Vas kontrolni otazku. Po delsi pauze jsem nakopl sveho 20VT a neni schopen udrzet otacky. Když je motor studeny tak naskoci normalne ale pak asi po 30 sekundach zacne padat a chcipne. Poté co je motor teplejsi neudrzi otacky vubec a chcipne. Jede normalne, vykon OK, kolem 2000ot/min jakoby ma tendeci chcipat, ale diky jizde to udrzim, semafor a ende.

Mam podezreni na snimac skrtici klapky, ale budu rad za vase nazory:))