spojka?

• von Raven
    tak guvno spojka, civka na 1. valci, nechapu ze me to nenapadlo hned, mozna proto ze zase naskocila a dva tydny vydrzela, vcera ale chcipla definitivne... vymenil sem to na parkovisti a frcel dal
  • Simarik
    no nevim jak jiný,nezkoušel sem,ale včera to byla ofiko BOSCH funglovka za 250k a našla čidlo teploty vzduchu
  • von Raven
    jake cidlo to bylo? a jine diagnostiky to nechytaly?
  • Simarik
    tak přeju ať je klid ! :-) já byl včera na diagnostice, originální bosch a zřejmě vyřešili chcípání,čidlo sem objednal a příští tejden se uvidí, do tý doby zas něco rozeberu :D
  • von Raven
    to jo jak vyskoci tak konecna, ale oni to vzali jako ze se vykrivila a to zase sedne a je pravda ze vcera sem cele odpoledne jezdil a dneska rano taky ani pamatky po tom co to udelalo na parkovistu

mi nic nerachotilo, nedrncelo, radit slo s motorem i bez, vsecko jak ma byt jen rozjezd byl jak na dva valce... treba nakonec mela nakou slabou chvilku civka :D
    ale jinak sem dolil brzdovku mel sem ji kousek pod min
  • Simarik
    tak uvidíš ale mě když začalo auto skákat tak mi pak nešlo řadit a vyskočila pružina z lamely :-(
  • von Raven
    vykrivena
  • Simarik
    rozsypaná lamela se sama složí ?
  • von Raven
    na bratrancovem porsche jedna jebla :) dal tam pruziny z pincka a jezdi dodnes, jinak mechosi rikali ze to je normalni u fiatu, ze ta lamela zas sedne zpatky a sedla
  • Coupe20VT PLUS :-D
    přesně tohle dělala kámošova AR145. byli v hajzlu pružiny v lameme, a dělalo to přesně co popisuješ...
  • von Raven
    tak nevim no, brzdovky bylo pod min tak sem dolil a pak sme pojezdil asi 20km a uz nic, mozna vyreseno, ikdyz to vypadalo jak pokrivena lamela nebo dvoutakt :D
  • von Raven
    pozkusam uz mam domluveny servis

jak to ma otacky tak se mi zda ze to nedela, mozna se tam dostalo trosku oleja nebo malo brzdovky, tu taky doliju
  • MINI
    zkus jí trochu připálit, mě to jednou pomohlo...jestli tam kápnul olej nebo co. udělej takovej delší rozjezd na trojku, třeba se to vzpamatuje...pokud teda už neni KO
  • von Raven
    toz to rano nahodim, pojezdim a dojedu k robote na parkoviste a chcu nacouvat a t t t t t t, takove hup hup hup hup dozadu v malych otackach jak by spojka zabirala a nezabirala ale rychle za sebou, hodim jednicku a hup hup hup uplne stejne, natocim to do otacek a normalni.... co to je? kriva lamela, malo brzdovky, olej ve spojce? nejaky jiny napad?
    sel sem to zkusit za 15min a furt to same