ET 25

• Džanek
    sem rad ze si ruzumime:)) ok dik!
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    teď už to píšeš češtěji takže můžeme řešit. 21milíků neřeš,to je pohoda. Já míval 8J ET30 což hodí 23milíků a nemělo to trabl
  • nocarret
    když máš podvozek co propruží tak max 5mm tak je to v klidu :-)
  • Džanek
    diky za ochutu! tech 15mm navic co mas ty by se mi libylo taky. Jde o to ze kola co se mi maximalne libi designem jsou prave k dostani jen v 7,5" a ET25 tedy by vylezly ven cca o tech 21mm a to uz me jemne znervoznuje:)

nadruhou stranu byl tu starsi inzerat:
    "Zdravíčko prodám své alu 18" et. 35, šířka 8" s podložkami 2cm idelální pro 20VT."

a to kdyz spocitam tak mi vychazi, ze by rafek mel jit ven oproti serii o celych 3,77cm!! na fotce to ale vypada ze to je bez problemu.
  • nocarret
    to bude v klidu, zejtra ti můžu udělat fotku jak to vypadá na mým
  • Ice-Man
    no at si tam každý cpe co chce jen se vždycky divím jak nekteří nacpou 20000 i víc do kol a podložek atd ale že by zrenovovali podvozek a podobné věci kolem toho čepy a spol to už mnohdy nehrozí.
    a neodpružená hmotnost navíc
  • Džanek
    pardon je to samozrejme 1.27cm:) Preklep, ostatni vypocet by mel sedet. Gumu bych si predstavoval 215/40.
  • nocarret
    0,5" = 1,7 cm? jinak to neni jen o ráfku taky jde o to jakou gumu na to nacpeš
  • Džanek
    myslim ze vim ktera bije, umim si to dokonce i spocitat:) 7"+ET45 + 2cm podlozka bude o 15mm vysunute ven oproti serii s rafkem 7"(20VT) a to se mi zda tez akorat. Tou podlozkou prakticky eliminujes relativne vysoke ET tech kol, kdyby si mel ET 25 nepotrebujes podlozku..

Sirsi rafek nez 7.5" tu nekteri maji a nekteri snad i s podlozkama, tak nechapu reakce...

7.5" rafek je sirsi oproti 7" teoreticky cca o 1.7cm. jelikoz nas ale zajima jen smer od osy rafku ven z blatniku, musime pocitat jen s polovinou rozdilu v sirce, tedy cca 0.63cm. Tzn dosel jsem k tomu, ze rafek 7.5" s ET25 pujde presne o 2.135cm:] "ven z auta" oproti 7" rafeku u serie. Rad bych to ale videl v realu, to je cele.
  • nocarret
    7,5 a širší ráfek? seš si jistej že víš která bije .-) já mám 7" ET45 a 20mm podložky a je to akorát na hraně tak si to spočítej :-)
  • Fugasik
    pátlala matlala :D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    jámala licha?
  • Džanek
    ahojte, nemate nekdo na aute ve spojeni s 7,5" a sirsim rafkem?