Klapání u kola

• K0K1N 20VT
    Ja mel spatne dotazeny cep v tehlici,chce to dotahnout fakt hoodne na krev,nebo vymenit ty srouby,kdyz jsem sjizdel treba z obrubniku a prave predni kolo se odlechcilo,tak rana jak prase
  • kisik
    Vyměnil jsem celou poloosu za použitou a bylo po mlácení .
  • kisik
    Je to už pár let vyřešené :-) , ale ano byl to homokyneták ;-) a dotoho povolena Visco.
  • Morris_3nec
    muze to delat homokynetak, muze to dela vnejsi kloub. Zvlastni je ze to dela kdyz vyradis jak rikas, homokynetak vetsinou lupe v zaberu ale hlavne pri vytocnych kolech.Kazdopadne zkus i jina kola. Jinak delka origo sroubu od kuzele je 28mm kdyby si chtel porovnat ty svoje
  • bubAk_
    kamo ted v chorvatsku, vytoceny raid a klepani jak uvolneni podbeh nebo sroubek kdyby lital v prevodovce.... pak to zacalo delat i kdyz si se rozjizdel rovne... takze 90% homokyneticky kloub .. snad ti ta ma informace pomuze... skocil sem s renckem pres policajta co sem ho nezahlidl v noci a zacalo to delat, cily vysypane loziska v homokynetaku.... co sme jeli s jincim autem ...
  • Džanek
    Kisik jaka byla pricina?

jinak beru zpte muji prvotni "radu" se servisem. resim neco obdobneho a servis je zda se to posledni misto kde ti pomuzou:D jen dojebou na co sahnou.
  • kisik
    pořád se to vrací nemohl by to dělat Homokyneták,ikdyž jedu rovně??
  • kisik
    2x sundané kolo a už to nedělá . Je to pro mě záhada . šrouby jsem tak nedorvával .
  • Edrig
    Zrovna jsem měl totéž.Při vyvažování mi servis nalepil zevnitř disku zinková tělíska.Ty při brzdění klepaly o brzdu,která se brzděním nepatrně vychýlila.No ale to byl můj případ.
  • kisik
    kola jsem sundával nedávno všechny, šrouby jsou všechny stejné,ale vyzkouším to. Třeba je šroub víc vytlačeny do litáku . Ještě nějake nápady? Kromě umírající převodovky ? To raději ani nechci slyšet :-/ .
  • Denis 1,9 JTD:(
    Nesundával jsi náhodou nedávno levé přední kolo? Zní to jako kdyby jeden šroub byl moc dlouhý a škrtal o těhlici.
  • Džanek
    myslim ze nejlip udelas kdyz s tim pojedes do servisu.
  • kisik
    čaute,začalo mi klapat škaredě Coupečko . Jde to od levého předního kola . Manžety v pořádku,dělal jsem kolečka na obě strany a nedělalo to ,má na to vliv jestli jedu v záběru,nebo brzdím,děla to ikdyž mám vyřazené . Je to chvilkové,nemlátí to pořád. Nahrál jsem to,jen jsem nevěděl kam to dat :-/ .

http://www.ulozto.cz/6091305/zaznam-mp3

A to jsem mu začínal věřit :-( . Pomoc .