motor 20VT

• Luxor
    2 Zarez: máš mááálinko špatnou představu o náročnosti GO motoru :-)))
  • Zarez
    nocarret: presne tak :)
    Ice: lepsi mit dvacet zenskejch A jeden motor :)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    kdo si hraje nezlobí
  • Ice-Man
    nocarret no tak každý sám za sebe já radši dvacet ženských než jeden motor
  • nocarret
    tak to je správnej přístup! koneckonců je to jen stroj a když dodržíš pár zásad neni co pokazit to neni jako balit ženskou :-)
  • Zarez
    pro me je to spis zabava ... kdybych to nedelal sam tak z toho nemam radost :) kdyz to poseru tak to poseru ... a koupim jinej motor :)
  • fotr 16VT
    Ten popis dělej pečlivě a požádej admina ať Ti to nemaže. Na 110% se Ti bude hodit. PS:Vidím to na dlooooooouhé téma.:-)
    hele asi tak,podle toho jak se projevuješ tak o tom moc nevíš a je vysoká pravděpodobnost že jednak prd najdeš a druhak to celý pěkně dojebeš. až to doděláš a ten motor půjde úplně do kytek vlivem toho co mu všechno provedeš,tak následná oprava bude buď pekelně drahá a nebo možná už neproveditelná. jinak držim palec,statečných bylo původně jen 7 :-)
  • Zarez
    budu se snazit :) snad najdu zavadu a odstranim, delam to taky proto abych se na to poradne podival, rozebral, zkontroloval a co bude treba dal novy ... chtel bych pak nejak zvysit vykon a na to musi bejt motor v cajku ... kdyztak to pak hodim do krabice a odvezu do coupelandu :)
    jestli jsi ještě nedělal žádnej motor tak na rozcvičku sis vybral ten nejvhodnější :-) opravdu neleň a popisuj tady jak ti to jde až s tim začneš :-)
  • Zarez
    ja vim to je jasny ... ja potrebuju hlavne ty schemata diky
  • shragicz
    ozvu se ti na mail, ale nepočítej s tím, že tam bude napsáno, kde jaký šroubek odšroubovat, je to dílenská příručka, tzn el schémata, jak co opravit, jak nastavit rozvody, technické údaje, je tam vše co potřebuješ znát, ale jak vyndat píst nebo jak nasadit kroužky tam nenajdeš... pošlu ti emila
  • Zarez
    thx shragicz ...
    neposlal bys preci jen ten servisni manual ?? mail: zdenek85@seznam.cz
    motor jsem jeste zadnej nedelal, proto chci ten podrobnej manual, nerad bych aby mi po slozeni neco zbylo :D
  • shragicz
    Zarez:
    1) manuál hýr: http://www.fiatcoupe.cz/forum/technicke-dotazy/362 2-prirucka/
    2) pokud ne nezadaří tak písni mejla, servisní manuál na coupe mám
    3) jde to i bez manuálu, pokud jsi nějaký motor již dělal tak to dáš ;-) chce to ale dělat precizně a na nic se nevykašlat ;-)
  • Zarez
    Innoncento: s manualem by to bylo daleko jednodussi ;) netreba si pamatovat tolik veci ...
    občas napiš jak ti to jde
  • nocarret
    kliku mám pěknou kdyby náhodou
  • Innocento
    Když je to koníček, tak netřeba manuálu, ne? :-) Aspoň ti ta zábava nějakou chvíli vydrží :-)
  • Zarez
    asi chyceno na klice, uvidime :)
  • Simarik
    vylágrováno !?
  • Zarez
    Ja bych si to prave radsi udelal sam pac je to muj konicek a chci si to udelat sam :) Ono v tom motoru prave neco dost nehezky klepe tak jsem rozhoupal ke GO :)
  • Simarik
    a nebylo by rozumnější motor vyndat a odvézt někam kde plánek nepotřebují ? Štráchalové nebo Krosmen ti to udělají..
  • Zarez
    Cau lidi, nemeli byste nekdo nejakej podrobnej planek motoru 20VT podle kteryho by se dal rozebrat a zase slozit ?? kdyby to bylo treba ve formatu .pdf tak bych byl vdecny ... Budu delat GO motoru ... diky