xenony

• von Raven
    jj 4300K je origos, ja mel 5000K a nikdy zadny problem, vypadaji jasne bile ale v realu jsou furt lehce nazloutle a videt je s nima perfektne i v destu takze ideal je od 4300-5000K
  • nocarret
    4300 je klasika koncernový xenon svítí to v klidu
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    dobré rady beru vždy vážně Gůde,objednal jsem 4300 a tak budu spokojený a dobře uvidím :-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    jel bych znova..bylo to super
    :-)))
  • Feki
    Jj je to fakt,čirý plexi udelaj strašně moc!Myslel jsem ze mám ještě dobrý,ale kdyz to plexi prosviti xenon,jedne vylezou ty praskliny atd..:(
    A lutrovi to svítilo fakt možna až 2x víc..!-musel chudak cestou na dovolenou jezdit hodně daleko za mnou v noci..:D
    Feki super počtení,díky
    jj, jinak to ani neni legální :-) a vzadu mezi sedačkama mam malý akvárko a v něm rybičku,,,,zlatou.. :-)))
    Feki je ten vzadu a mame oba stejny xenony, uhel pohledu na svitivosti nic výrazně neměnil,
    duležité pro to, jak vám svítí xenony je také čirost plexi, někde máme fotku našeho vs. Fekiho. já mám absolutně čiré plexi, rozdíl je vidět nejen na fotce ale i v realu
  • Simarik
    mám 8000K a když se stmívá tak nevim jesi svítim :D jen cedule a čáry zářej
  • Feki
    Mám 6000K a světlo je lehce do modra,uz mě několikrát zastavili a auto akorát chválii takže bez problému..
  • Coupe20VT PLUS :-D
    4300K nejblíže odstínu originálu, který montují automobilky. a navíc nejmenší pravděpodobnost, že tě budou jebat benga...
  • Feki
    Marceli...
    http://xenony.ic.cz/jakou_zvolit_barva_svetla.htm
    a jak je to s těma číslama,svítivostí a zajímavostí pro řidiče?
  • _ACE_
    A smířit se s pomalejším startem dálkových světel a asi i menší životností výbojek.Není to idealní ale nejjednodušší a asi i nejlevnější.
  • _ACE_
    A nejjednodušeji může dát celou druhou sadu H1 xenonu do dálkových parabol.
  • von Raven
    nnzc :D
  • von Raven
    a pokud myslel startovani motoru, tak ja mam spinani svetel az po nabehu motoru, pokud si vzpominam dobre stacil na to univerzalni spinac svetel SE085
  • Tlama
    no problém...akorát nemají rádi časté startování a to u dálek asi dlouho nevydrží
  • Ice-Man
    si musíš koupit bixenony a to nevim jestli lehce seženeš
  • DeeKay
    Čaute mam taky dotaz,mam xenony tlmenych svetiel a keby som chcel aj na dialkove bude s tym nejaky problem?