Čím leštíte.

• von Raven
    levackou u dobreho filmu :D
  • JirkaV-Juhelák
    ...přeleštit... sorry
  • JirkaV-Juhelák
    já si to nechal přeůeštit v lakovně
  • nocarret
    jak kdy většinou pravačkou .-))
  • Brano20VT
    Ja umyjem so šamponom s voskom a zotrem jelenicou a výsledok ste videli na zraze :-)
  • Jelo
    Tempo je super - ale je to brusná pasta - nemůžeš to tím dělat pořád - jinak si za chvíli na plechu :))
  • Horajs
    A co klasické Tempo?
  • Jelo
    Já používám barevnou Simoniz - max spokojenost. A pak vosk 1Z - taky super spokojenost.
  • von Raven
    nebo dalsi vrstvu silikonu a nechat dyl zaschnout, jednou jsem koupil taky nakou silikonovou lestenku a ta skoro tekla, to byly hnusne malem ruznobarevne smouhy a nesly rozlestit, ted pouzivam hustsi a necham uplne zaschnout a je to v klidu
  • Edrig
    Asi jsem toho silikonu nanesl víc než bylo třeba.Tu leštičku nemám a tak nezbývá než ručně.
  • von Raven
    jo ale hlavne je pruser to pak prestrikavat pac ta svina silikon se docela obstojne zazere do laku, nic neponici, mucha si rozbije hubu, jak se opres tak sebou lisknes ale prestrikat to se musi zbrousit dost hodne dolu
  • von Raven
    pouzivam sampon s voskem a kdyz lestim tak lestenkou se silikonem, ale musi se to delat spis ve stinu a nejlip rozlestit lestickou jinak na odlesku slunka muzou byt hrubsi smouhy
  • JP
    Ta pěna je vůbec dobrá věc, jde s ní vyčistit kde co. Třeba zažranej sajrajt z šedejch plastů v interiéru (ty teda zrovna v Coupé nejsou:)).
  • JP
    Jo a když použiješ barevnou, tak ta barva jde z plastů dobře dolu univerzální pěnou od Armorall:-)
  • JP
    Podle mejch zkušeností šmouhy nedělá leštěnka, ale ruce:-). Já toho používám, až to neni hezký... Simoniz, Turtle wax, Sonax, Armorall, Nigrin... Zatim jsem neměl žádnou, která by vyloženě nefungovala, nebo nechávala šmouhy když se dodrží postup. Každá je vhodná na něco jinýho, ale jestli to chceš prostě jenom jednorázově rychle přeleštit, tak můžu doporučit barevný leštěnký Simoniz, barevný Turtle wax, nebo Turtle wax PTFE plus. Ale výrazně horší nebude žádná jiná s podobnou cenovkou.
  • Edrig
    Právě jsem vyhodil leštěnku(nějaký vosk),protože dělala šmouhy a přitom nebyla nijak laciná.Čím to kdo pajcujete a sjakým výsledkem,případně co to stálo ?
    Dík za informaci.