-
20:34:43 26.6.2008
No necháme udělat tu zkoušku a uvidíme ,díky
-
20:28:29 26.6.2008
spíš bude težší trubky sehnat já nevím jak má vedení 2.0 16v mám turbo 20v jednu trubku mám vedeno shora na chladič druhá je vedená spodem tu jsem měl prodřenou protože byla volná raději to nech na servisu protože klima vyžaduje specialní těsnění a měly by ti dát záruku někdy je velmi těžké klimu utěsnit protože chladivo je velmi těkavé a proleze i starými hadicemi bohužel veškerý materiál na klimu je dost drahý zkuste systém natlakovat u uvidíte snad to bude v těch z ohýbaných trubkách.
-
20:15:29 26.6.2008
Petr 613,Klima se neplnila ,byla naplněné .Ona se nesundávala protože se ještě nosník neměnil,ale trubky byly nějak ohnuté.Ale od bouračky uplynul měsíc a klima chladilo normálně ještě předevčírem .Že nechladí jsme dnes zjistili na cestě .Možná byla trubička načatá a ted se někde udělala dírka.Jak je těžké se k tomu dostat a demontovat?
-
20:10:05 26.6.2008
Ahoj jano v servise by měly napojit klimu na tlak a zkusit poslechem najít únik.Jinak se dává UV barvivo které po nasvícení UV lampou září v místě úniku ale u tebe bych sázel na 1: klimu po opravě nenaplnily 2: máte po bouračce prasklý chladič 3:únik v místě spojů po montáži chladiče po opravě doporučil bych ti nejdříve tlakovou zkoušku čau Petr
-
16:34:44 26.6.2008
Nemáte někdo nnáhodou nějaké schéma zapojení klimatizace nebo nedovedete mi to nějak popsat.Dnes jsme na cestě zjistili ,že nám nechladí a poté že je prázdná.V servise nám to napojili a zjistilo se ,že někde uchází.Není ale čas to ted demontovat.Potřebujeme vědět kudy a jak to potrubí vede.Poradíte nám?Případně nemáte někdo potrubí zbytečné navíc?díky